Oke, daar gaan we dan!

Wauw, starten met schrijven van blogs, het leek zo makkelijk, en was ook meteen enthousiast toen Berber mij vroeg of ik er iets voor voelde om dit samen met haar te gaan doen. DOEN WE! Onderwerpen genoeg, zo veel te vertellen dacht ik…. Is ook zo, maar het echt doen en online zetten is toch wel iets anders. Er zijn inmiddels zo veel blogs, hoe gaan we ons onderscheiden van de rest? Maar waar een wil is is een weg, en zodoende zijn we gaan brainstormen. Zusthave was geboren!


Onze blogs zullen vooral gaan over familie, baby’s, kinderen, gezin, opvoeden, lifestyle, interieur, beauty en alles wat ons verder bezighoudt in het leven! En meer…  Als je een onderwerp hebt waar je graag iets (meer) over wilt weten en lezen, laat het ons weten. Het mooiste is schrijven over onderwerpen waar ook echt interesse voor is, zo kunnen we elkaar inspireren. een win win situatie lijkt me.

Deze blog beginnen we echt als hobby, het lijkt ons leuk om onze ervaringen en interesses op te schrijven en te delen met anderen. Geen idee wat te verwachten, we gaan er gewoon voor.

Berber en ik zullen beide gaan schrijven, en op dit moment zal zij zich het meest bezighouden met het technische gedeelte van de site, ik ben daarin echt nog een groentje. Maar ze gaat me er bij helpen om dat ook onder de knie te krijgen. Zo leuk om dit samen te gaan doen, en we nemen jullie gewoon mee in ons nieuwe avontuur. Super spannend!

keep you posted…

X Margje

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.