Mijn 5 favoriete Nederlandse Youtube kanalen

Als het nou gaat om een vlog, shoplog, mukbang of om erachter te komen hoe je het beste miljonair kunt worden, tegenwoordig kijkt denk ik iedereen af en toe wel eens een Youtube filmpje. Ik vind het s’avonds heerlijk om op de bank er een filmpje erbij te pakken van een van mijn favoriete Youtubers. Daarom deel ik in dit artikel mijn 5 favoriete Nederlandse Youtube kanalen. 

ALBOE

ALBOE.nl werd op 22 oktober 2015 opgericht door beste vriendinnen Kim Jacobs en Ilonka Smits. Hoewel Kim jarenlang met liefde en plezier heeft geblogd op haar vorige blog (All About The Style), kwam ze tot de conclusie dat enkel bloggen over mode en stijl niet voldoende was. In 2015 werd het tijd voor een volwassen stap. Kim zocht een partner waarmee ze haar passies kon delen en deze partner vond ze in haar beste vriendin Ilonka. Zij is fulltime werkzaam als verpleegster in de gehandicaptenzorg en had wel zin in een avontuur! Samen bedachten ze de naam ALBOE en creëerden ze een geheel nieuw platform met een Youtube kanaal!

Inmiddels is Kim moeder van een prachtige dochter Mila Sofia en vind ik het heerlijk om haar weekvlogs te volgen. Ze is lekker nuchter en een grote inspiratie voor mij. Ze verloor tijdens haar zwangerschap haar baan en heeft keihard gewerkt om ALBOE te maken wat het nu is. Ook is beste vriendin Ilonka in blijde verwachting van een lief klein jongetje en vind ik het fantastisch om te zien hoe ook zij elke week weer een feestje maakt van haar weekvlog. Zeker een aanrader om te volgen.

Hans & Shifra

Hans en Shifra zijn kersverse ouders van een klein lief meisje Zara. Ik ben helemaal verliefd op hun prachtige huis. Ze lieten de afgelopen maanden zien hoe ze het huis stapje voor stapje verbouwden naar een prachtig ‘Pinterest perfect’ huis. Ze zijn er nog niet helemaal, maar vind het een genot om te zien wat ze elke week weer in huis doen en hoe hun kleine meisje het doet. Ook heeft Shifra een DIY blog: ACupofLife.nl Erg leuk om eens een kijkje te nemen.

2WMN

2WMN.nl is opgericht door Willemijn & Martine in september 2014. Toen ze in augustus 2014 hun baan als logopedist op zeiden om fulltime te gaan bloggen, was er eindelijk tijd voor het project waar ze al jaren over fantaseerden: een blog voor alle vrouwen over alle aspecten van het leven. Koken, reizen, liefde & relaties, entertainment en persoonlijke stukken. Alles wat het leven van twintigers en dertigers bezig houdt. Ook zijn ze zeer actief op Youtube!

Willemijn is moeder van Jelle en Gijs en Martine is pas bevallen van een lief klein jongetje Maik! Ik ben heel benieuwd naar de weekvlogs van Martine nu ze moeder is. Zolang dat nog duurt zal ik natuurlijk met plezier Willemijn volgen die de kijkers goed op de hoogte houd!

Annic van Wonderen

Annic van Wonderen is eigenaresse van het business inspiratie-platform: Annicvw.com (voormalig ILoveFashionNews.com). Ze is ondernemer, adviseur voor ondernemers, spreker, dagvoorzitter en natuurlijk YouTuber. Ze is in verwachting van een lief klein meisje die ze eind januari verwachten.

Je kent haar misschien wel van  ILoveFashionNews.com (voormalig grootste modenieuws site van Nederland met 2,4 miljoen bezoekers per maand), haar eigen real life soap bij RTL ‘De Wonderen Wereld van Annic’ of haar eigen geschreven boek: ‘Masterclass Ondernemen’.

Op haar Youtube kanaal deelt ze iedere zondag om 06.00 uur een nieuwe (week)vlog. Hierin geeft ze je een kijkje in haar persoonlijke én zakelijke leven.

Manon Tilstra

Dit is Manon Tilstra. Ze post regelmatig nieuwe video’s over reizen, beauty/make-up, fashion, lifestyle en de laatste mode en beauty trends. Hierbij kun je denken aan dagelijkse vlogs, reis vlogs en tips, make-up tutorials, outfit video, fashion, make-up trends, fashion trends, shoplogs, en nog veel meer.  Ze is inmiddels in verwachting van een lief klein meisje. Ik vind het erg leuk om haar zwangerschap te volgen!

Het valt wel op dat ik het erg leuk vind om zwangerschappen te volgen, haha! Wat zijn jouw favoriete Youtube kanalen, en waarom vind je ze zo leuk om te volgen? Laat het weten in de comments!

Veel liefs, Berber.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.