Mijn allergrootste droom

Ik keek van de week een video van Keren Swan. Een Amerikaanse Youtuber die ik al een hele tijd volg en ken van hun vlogkanaal KkandbabyJ. Ik raakte enorm geïnspireerd. Één van mijn redenen dat ik wou gaan bloggen was omdat ik persoonlijke ervaringen wou delen, lezers iets vertellen, raken en aan het nadenken zetten. Ook om mijzelf bewust van bepaalde dingen te maken. Ik wil wat dieper ingaan op bepaalde vragen, jullie als lezers kennis laten maken met wat er in mijn hoofd omgaat. Daarom ga ik jullie vertellen over mijn allergrootste droom. Iets heel persoonlijks, wat ik ook best wel spannend vind. Weinig mensen die dit van mij weten..

Mijn allergrootste droom

jaime-handley-44725

Als iemand mij vraagt wat mijn allergrootste droom is? Dan weet ik het antwoord wel! Moeder worden, moeder zijn. Ik heb één doel voor ogen in mijn toekomst en dat is samen met mijn man ouders worden van een klein wondertje. Al zouden al mijn andere dromen onvervuld blijven, ik zou als moeder de gelukkigste vrouw op aarde zijn. Ik geloof erin dat ik als moeder het beste tot mijn recht zou komen. Natuurlijk heb ik ook nog ambities en zakelijke dromen. Een goedbezochte blog en webwinkel zijn dingen waar ik ook van kan dromen. Maar dat valt in het niets bij mijn allergrootste droom.

Onzeker

Een carrièredroom kan ook onzeker zijn, maar vaak als je hard genoeg werkt is er vanalles mogelijk. Moeder worden is wel de meest onzekere droom, een droom waar je weinig invloed op kunt hebben. Ik heb helaas té veel mensen om mij heen waarbij het maar weer blijkt dat het niet vanzelfsprekend is dat je zwanger raakt óf blijft.

drew-hays-28855

Nooit meer rust

Ik kan eindeloos dagdromen over het ouderschap. Van een positieve test in je handen en het goede nieuws vertellen aan je man en dierbaren, het zien dat je buik groeit, de eerste schopjes tot het ontmoeten van jouw kleintje. Een huis vol speelgoed, nooit meer rust en even blij zijn als ze hun middagdutje nog doen. Uit liefde ontstaan, zo onschuldig, een klein mensje waar jullie voor moeten zorgen..wat ook nog eens op je lijkt! Jouw verantwoordelijkheid, wat volgens mij ook nog wel eens best overweldigend kan zijn.

Ze blijven niet altijd klein, lief en onschuldig. Maar iedere leeftijd heeft zo zijn charmes en krijg je te maken met verschillende uitdagingen. Nu kun je natuurlijk denken dat ik het allemaal heel erg romantiseer, en dat zal hier en daar ook echt wel een beetje zo zijn.. Maar dat betekend niet dat het mijn droom blijft. En ik hoop dat deze droom ooit mag uitkomen.

annie-spratt-156492

Heb jij ook een droom? En praat jij erover met jouw dierbaren, of houd je het liever voor jezelf? Laat het weten in de reacties, ik ben heel erg benieuwd hoe jullie (onze lezers) hier over denken..

Veel liefs, Berber.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.