5 dingen waar ik gelukkig van wordt

Vandaag deel ik 5 dingen waar ik ultiem gelukkig van kan worden. Het is soms wel eens goed om daar bij stil te staan. Zeker in de sombere wintermaanden! Het hoeven geen reizen of aankopen te zijn, maar dat wat niet te koop is, zoals gezelligheid.

mark-rabe-167735

1. Buitenverlichting

In deze tijd van het jaar zie je s’avonds overal lichtjes! Dit is iets waar ik heel blij van kan worden. Het straalt gezelligheid uit! Ik vind het met name tijdens de wintermaanden erg belangrijk om het in en om huis aan te kleden met gezelligheid omdat het erg somber kan lijken door het weer in Nederland.

nathan-fertig-371188

2. Sneeuw

Ik stond deze week meerdere keren voor het raam te kijken naar de sneeuw die viel, de sneeuw die de straten helemaal bedekt.. Ik vind het heel romantisch en kan er enorm van genieten door ernaar te kijken. Ook het geluid van de eerste stappen in verse sneeuw is een klein geluks-momentje.

marko-horvat-220259

3. Kampvuur

Het is zo simpel.. Maar in de zomermaanden zitten wij graag rond een vuurtje, ik kan uren naar vuur kijken. Gezellig kletsen met vrienden en familie onder het genot van een drankje en een hapje.

Tijdens de jaarwisseling zijn wij gewend om bij mijn moeder thuis een vuurtje aan te steken s’avonds, heel erg gezellig als het koud is om even op te warmen!

carlos-martinez-359860

4. Babygeluidjes

Ik vind het heerlijk als een baby na een tijdje ontdekt dat hij/zij geluidjes kan maken en daarmee hele verhalen kan vertellen. Als ze dat in de gaten hebben kunnen ze soms helemaal dubbel liggen! Hilarisch om naar het schater gelach van een lief klein mensje te luisteren.

daiga-ellaby-233067

5. Een schoon huis

Het is niet mijn hobby om schoon te maken, maar ik word wel heel blij van een schoon huis. Het zorgt voor een opgeruimd gevoel in mijn hoofd.. En dat is iets wat ik af en toe heel goed kan gebruiken..

Waar kan jij ultiem gelukkig van worden? Vogeltjes die je s’ochtends wakker fluiten, kaarsjes aansteken of verse bloemen in huis? Laat het weten in de reacties, ik ben erg benieuwd!

Veel liefs, Berber.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.