Amber 1 jaar, haar verjaardag

Er is weer een jaar voorbij gegaan, en wat een bijzonder jaar. Vorig jaar één dag voor kerst is onze Amber geboren. In deze blog deel ik met jullie hoe we haar verjaardag hebben gevierd. Waar en met wie we het vierden en wat voor cadeautjes ze allemaal kreeg.

Sipke is precies een week eerder jarig, en omdat Amber altijd in de kerstvakantie jarig zal zijn en wij dan meestal naar ons vakantiehuis in Bosnië gaan, heeft Amber de mazzel dat we het twee keer vieren. Voor de Familie en vrienden in  Nederland vieren we haar verjaardag samen met die van Sipke en haar echte verjaardag vieren we met familie en vrienden in Bosnië.

Cake-Smash

Bij een eerste verjaardag hoort natuurlijk een cake-smash. Kleertjes uit en een groot stuk slagroomtaart voor haar, ze vond het fantastisch. na een wat voorzichtig begin ging ze er helemaal voor, er bleef niets van de taart over, en de honden hadden ook een feestje op de grond.

 De cadeautjes

Van ons kreeg ze een heel schattige speelkeuken helemaal gemaakt van hout, wit met een paar roze accenten. Ze is er misschien nu nog een beetje te jong voor om te snappen wat ze er mee kan, maar ze vind het al geweldig om er bij te staan en de deurtjes open en dicht te doen.

(Het keukentje bestelden we bij outdoorspeelgoed voor €129,95)

Door de familie en vrienden in Nederland is ze verwend met hele leuke cadeau`s, vooral het witte houten duw-wagentje met haar naam vind ik echt geweldig. Verder kreeg ze een olifant met vormendoos, een hondje dat gaat rollen met de bal als je het eerst achteruit trekt over de vloer en een roze loopauto, waar ze zeker weten veel plezier van zal hebben. Ook kreeg ze centjes en een cadeaukaart v/d Bart-Smit om zelf wat uit te zoeken in de winkel of online. Daarvan wil ik leuke accessoires voor haar keuken gaan halen.

En dat was nog niet alles

Nadat we het in Nederland hadden gevierd reisden we voor de kerstvakantie af naar Bosnië om daar in ons vakantiehuis kerst, nieuwjaar en haar echte verjaardag te vieren. Wat is het ook een bofkont!

Ook hier kochten we natuurlijk een taart voor haar. Chocolade deze keer mmmmh!

Nog meer cadeautjes

Ook hier werd ze niet overgeslagen, en kreeg ze cadeautjes. Een grote stoffen pop met vlechten en twee te schattige pyjamas .

We hebben echt genoten van deze dagen, het verbaasde koppie en het plezier. Ook Amber heeft zichtbaar genoten van alle aandacht en de cadeautjes.

Het is zo verschrikkelijk snel gegaan dit jaar, niet normaal. Andere ouders zullen dit beamen. GENIET!!!!

Hoe hebben of hoe vieren jullie de eerste verjaardag van jullie kindje?

X Margje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.