New Year | TAG

Happy New Year! Ik hoop dat jullie een spectaculaire jaarwisseling hebben gehad! Ik was van plan een blog te wijden aan mijn ‘goede voornemens’ maar kwam de New Year TAG tegen op de blog van Vera en besloot deze met jullie te delen als bonus-blog op nieuwjaarsdag!

1.Wat is het leukste dat je afgelopen jaar hebt gedaan?

By-far het leukste wat ik het afgelopen jaar heb gedaan is het ja-woord geven aan mijn man Ronald. Het was een enorm bijzondere dag en zéker het mooiste wat ik tot nu toe heb meegemaakt.

2.Wat is je favoriete liedje van afgelopen jaar?

Ik ben geen mega muziek gek. Ik hou van muziek, maar de helft van de tijd als ik een super gaaf nummer hoor kom ik er nooit achter hoe het nummer heet. Of ik vergeet het. Ook zijn het vaak oudere nummers die mij meer aanspreken. Één die mij wel bij is gebleven dit afgelopen jaar is zeker ‘Despacito’ en dan in het bijzonder een mashup met ‘I’m the one’ van Justin Bieber gemixt door Alex Aiono.

DSCI0338

3.Wat was je favoriete trend van afgelopen jaar?

Mijn favoriete trend van dit jaar was verbazingwekkend de kleur okergeel. Zowel in het interieur als op fashion gebied ben ik die-hard fan. Jup, i’m just as surprised! Had het nóóit verwacht dat er ook maar een tint geel mij aan zou spreken, but it did! Ook de old-school legergroen is nog altijd een stille favoriet. Ook vind ik op het gebied van fashion de witte streep een erg leuk detail op bijvoorbeeld een broek of rok. Heb toevallig afgelopen week nog een supergave broek met witte strepen over de zijkanten gescoord bij The Sting, mét wijde pijpen.. I know, what’s going on?!

4.Had je goede voornemens en heb je je daaraan gehouden?

Goede voornemens zijn voor mij normaliter een no-go! Als je een goed voornemen hebt, moet je niet wachten tot het nieuwe jaar. Just do it! Maar dit vind ik zelf ook nog wel eens lastig hoor.. Toch heb ik voor het aankomend jaar een aantal doelen/wensen. Op persoonlijk gebied valt er namelijk na dit afgelopen jaar veel te behalen.

5.Waar kijk je het meest naar uit komend jaar?

Ik hoop persoonlijke doelen te behalen.. Ik kijk uit naar het opbouwen van een structuur in mijn leven, ik denk dat dit mij veel rust zal bieden.. En daarom óók meer tijd en ruimte voor nieuwe uitdagingen. Ook kijk ik er aankomend jaar naar uit dat we na 4 jaar een zandbak/wildgroei tuin te hebben gehad, eindelijk kunnen gaan genieten van ons hopelijk snel afgemaakte tuin.

nordwood-themes-467442

6.Wat zijn je goede voornemens voor aankomend jaar?

Zoals ik eerder al zei, doe ik normaal gesproken niet aan goede voornemens. Ik heb wel een aantal persoonlijke doelen/wensen die misschien leuk zijn om te delen:

  • Een structuur creëren in mijn leven
  • Financieel onafhankelijk worden (een fulltime baan vinden of aan een studie beginnen)
  • Gezonde bewuste keuzes maken op gebied van voeding en beweging
  • More quality time with the hubby!
  • Pluk de dag
  • Meer verdiepen in fotografie
  • Spaans leren zou mij erg leuk lijken

Heb jij goede voornemens voor 2018? Laat ze weten in de comments! Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties..

Veel liefs, Berber.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.