What’s on my phone

Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn mobiele telefoon. Ik vind het zelf erg leuk om te zien wat voor apps anderen gebruiken en hoe ze een telefoon inrichten. Daarom laat ik jullie vandaag ‘de binnenkant’ van mijn telefoon zien en wat mijn favoriete apps zijn!

Mijn mobiel

priscilla-du-preez-216790

Ik heb momenteel een iPhone 5S, maar mag in april een nieuwe mobiele telefoon uitzoeken! Hebben jullie suggesties? Ik heb een 6+ in gedachten aangezien ik meestal voor een wat ouder toestel ga, ik vind het belachelijk om je scheel te betalen aan abonnementskosten terwijl een iets ouder toestel het vaak net zo goed doet. Maar dat terzijde, Let’s begin!

Beginscherm

img_1712

Dit is mijn beginscherm met een prachtige achtergrond-foto van ons geregistreerd partnerschap. Mijn beginscherm heb ik ingedeeld in mapjes, ik hou ervan als iets rust uitstraalt. En aangezien je een telefoon tegenwoordig regelmatig gebruikt hou ik niet van een schreeuwerig beginscherm. Mijn sneltoetsen bestaan uit snelkoppelingen naar: Whatsapp, Telefoon, Internet & Mail. Deze gebruik ik ook het meeste en vind het praktisch als deze ten alle tijde op mijn beeldscherm staan.

Mapjes

In mijn eerste mapje ‘Social’ staan allerlei app die te maken hebben met social media. De apps Facebook, Instagram, Youtube & Pinterest gebruik ik het meeste. Apps zoals Snapchat en Twitter ben ik niet heel bekend mee en ben ik mij nog in het verdiepen.

In het tweede mapje ‘Media’ staan wat diverse apps met betrekking tot Foto, Video, Muziek & TV. De app Ziggo Go vind ik erg handig als ik een film wil opnemen die op TV komt maar niet in de buurt ben van mijn HorizonBox. De rest spreekt voor zich.

Ik vind het erg leuk om foto’s te bewerken of leuke quotes te bewaren in de vorm van een foto. Ik ben hier erg creatief mee en ben dan ook het meest gek op de app Photofy in het mapje ‘Edit’. Ik heb voor deze app éénmalig een bedrag betaald zodat er geen Photofy logo op mijn edits staan. Ik zou hier een blog over kunnen schrijven als er interesse voor is! Let me know in the comments..

In het volgende mapje ‘Office’ staat een shitload aan praktische apps. Ik heb een papieren agenda dus de ‘Agenda’ app gebruik ik héél weinig. ‘Herinneringen’ is een app die standaard op de telefoon stond en gebruik ik enorm veel! Voornamelijk om heel veel lijstjes in te bewaren. Paypal, Tikkie, Rabobank Banieren en ABN Amro Bankieren zijn apps die vanzelfsprekend zijn. Ik vind deze apps erg prettig om alle controle te hebben over mijn/onze bankzaken. ‘Ben’ is een app waar ik in de gaten kan houden hoeveel ik van mijn bundel heb verbruikt, ‘PostNL’ verstuurd een melding zo gauw er post of pakketjes onderweg zijn (erg handig voor mensen die wel gauw eens wat online bestellen). In de app ‘Documents’ kan ik eenvoudig bij al mijn dropbox accounts.

Ik denk dat iedere vrouw wel een mapje heeft met dit soort apps.. Online Shopping! In de map ‘Car’ staan apps die ik mogelijk nodig kan hebben in de auto. En als laatste ‘Random’ apps. met onder andere: P Tracker Lite waarin ik mijn periodes kan bijhouden en een Sudoku spelletje als het een keer voorkomt dat ik mij stierlijk verveel!

Mijn favoriete apps

En als laatste zet ik mijn favorieten nog even op een rijtje:

Welke app is voor jou absoluut onmisbaar op je telefoon? Laat het mij weten in de reacties!

Veel liefs, Berber.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.