Kids Q&A | TAG

Ik heb voor mijn dochter een lijst met 25 vragen gemaakt en die heeft zij beantwoord. Voor jullie, maar zeker ook voor mezelf leuk, lief en grappig om te lezen.

Een Q&A met mijn eigen dochter

 1. Wat is je naam? Renee
 2. Wat voor koosnaampje of bijnaam heb je? Reneetjepoepiescheetje en Ruru
 3. Hoe oud ben je? 11 Jaar
 4. Wat doe je het liefst op school? Rekenen en creatief op vrijdag
 5. Wat zijn je hobby`s? Volleybal en voetbal
 6. Wat vind je stom? Als ik iets vies moet eten
 7. Wat is je lievelingsfilm en je lievelingsboek? Film: De dolle tweeling 1, 2 en 3 Boek: Alle boeken van de waanzinnige boomhut van .. verdiepingen
 8. Wat vind je het leukste spel? Monopoly en twister
 9. Wat kijk of speel je het liefst op de tablet of telefoon? Ik kijk het liefst you-tube filmpjes, youtuber GIO vind ik het leukst om te kijken 
 10. Wat wil je later worden? Kraamverzorgster en daarnaast volleybal-coach
 11. Wat vind je het leukst aan papa? Hij is heel lief en grappig
 12. Wat vind je het leukst aan mama? Ze helpt me met heel veel
 13. Wat is het leukst aan jezelf? Ik kan een goede vriendin zijn, en speel heel leuk met mijn zusje
 14. Wat is voor jou liefde? Dat je heel veel van iemand houdt
 15. Waar ben je heel erg trots op? Mijn moeder 
 16. Wil je zelf later ook kindjes en hoeveel zou je dan graag willen? Ja wil graag kinderen, 4 denk ik
 17. Wat zou je later zelf anders doen dan ons als je zelf kindjes hebt? Ik weet het niet
 18. Wat vind je eng? Spinnen, slangen en onweer
 19. Wat is je vroegste herinnering? De trouwerij van mijn vader en moeder, ik was bijna 3 jaar en had een hele mooie jurk aan
 20. Als je drie wensen zou mogen doen, welke zouden dat dan zijn? 1. Ik wil dat er geen oorlog meer is 2. Ik 10 miljoen win en dit kan delen met mijn vader, moeder, stief-ouders en grootouders 3. Dat mijn familie en vrienden gelukkig zijn
 21. Wat is je lievelingsgerecht wat papa maakt? Pannenkoeken en zalm
 22. Wat is je lievelingsgerecht wat mama maakt? Spaghetti (elke woensdag mmmh)
 23. Wat vind je de leukste feestdag, en waarom? Ik vind kerst het leukst met de kerstboom en cadeautjes, ook is mijn zusje dan jarig
 24. Wat is je mooiste herinnering? De eerste keer dat ik mijn zusje vasthield, en de dagjes uit met mijn beppe (oma)
 25. Wat vind je ervan dat je ook in de blogs voorkomt, verhalen over jou, of foto`s? Ik vind dat wel leuk en grappig om over mezelf en mijn moeder te lezen. Mijn moeder heeft me ook gevraagd of ik het wel goed vind

Wat een leuke antwoorden, heel veel wist ik natuurlijk wel maar er zijn er ook een aantal die me ontroerden of verbaasden. Dat ze nog zulke duidelijke herinneringen heeft van zo jong verbaasde me bijvoorbeeld. Het wijze antwoord op vraag 25 ontroerde me, ze is zo wijs voor haar leeftijd. En als het aan haar ligt komen er veel kleinkinderen, we zullen het zien. Het lijkt me leuk dit later nog eens terug te lezen.

Dank je wel Renee, voor je leuke, lieve en wijze antwoorden!

Vind je dit ook een leuke tag? Je mag de vragen overnemen, laat dan wel even weten dat je ze hier vandaan hebt. En stuur even een linkje in de reacties, dan kan ik de antwoorden van jouw kid(s) ook lezen, vind ik leuk!

X Margje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.