What’s in my bag

Vandaag laat ik jullie zien wat voor handtas ik draag en wat ik zo fijn vind aan deze tas! Ook deel ik de inhoud van mijn tas en waarom ik deze items zo fijn vind om bij mij te hebben als ik de deur uitga.

Mijn tas

Ik draag een middelformaat tas waar genoeg inpast zodat ik alles mee kan nemen wat ik nodig heb, klein genoeg zodat ik hem niet helemaal vol stal met zooi, gemakkelijk en niet te zwaar om een hele dag mee op mijn schouders te lopen. Ik heb dit tasje vorig jaar in de sale gekocht. Ik had hem al op het oog, maar besloot er nog even goed over na te denken. Eenmaal bedacht dat ik hem wou hebben kon ik hem in geen enkel filiaal meer vinden. Uiteindelijk gelukkig toch nog weten te vinden! Ik heb er inmiddels al een hele tijd plezier van en wil nóóit meer een groter formaat! De krasjes zijn inmiddels wel te zien op de gouden hardware maar ziet er voor de rest nog verrassend goed uit..

De inhoud

In mijn tas zitten altijd een aantal essentiële dingen waar ik onderweg niet zonder kan. Behalve mijn meest belangrijke items: telefoon en autosleutels zit er bijvoorbeeld (sinds kort) een pasjeshouder in mijn tas met een lekkere foute panterprint. Aangezien de meeste spullen die ik bij mij draag redelijk ‘clean’ zijn, mag er wel íets uitspringen toch?! Hierin zitten al mijn klantenpasjes, omdat ik (sinds kort) een klein portemonneetje bij mij draag en hier geen plaats in is voor stapels klantenpassen heb ik dit bakje aangeschaft.

Ook heb ik een agenda (welke ik trouwens niet áltijd bij mij heb, alleen als ik deze nodig denk te hebben). Als ik mijn agenda niet bij mij draag en onverwachts toch een afspraak moet noteren, sla ik deze op in de notities van mijn telefoon, deze schrijf ik dan vervolgens thuis weer over in mijn agenda.

En natuurlijk mijn portemonnee waar mijn (bank)pasjes/cash/bonnetjes inzitten. Sinds kort ben ik dus overgestapt op een klein modelletje omdat mijn vorige portemonnee bijna net zo groot was als mijn tas, en als ik aan het afrekenen was bij de kassa kon ik hem nooit fatsoenlijk uit mijn tas krijgen waardoor er heel wat frustraties en worstelingen ontstonden. Mijn huidige past wel 3x in mijn vorige portemonnee (deze was dan ook wel erg groot). Ik ben tot nu toe erg tevreden met mijn kleine variant al moet je niet te veel cash/kleingeld en bonnetjes verzamelen. (ooops..) En ik heb ook meestal een Rabo-Scanner bij mij als ik onverwachts grote bedragen moet overmaken, al komt dit niet heel vaak voor..

Opbergmogelijkheden

Voor zo’n kleine tas heeft het nog best wel een aantal opberg mogelijkheden. Onder andere een met rits gesloten vakje aan de binnenkant waar ik meestal een voorraadje tampons en maandverband in stop voor onvoorziene ongelukjes. Op de voorkant zit een schattig sluitwerkje waar zich achter ook nog een vak verstopt, hier stop ik meestal mijn boodschappentasje in stop. Het binnenwerk is één groot vak waar ik alles instop, maar omdat het zo’n compact modelletje is kan ik alles redelijk gemakkelijk vinden wat met mijn vorige tassen het grootste probleem was. Op de achterkant van het tasje zit nog een klein vakje waar mijn iPhone 5s precies in past, maar deze vind ik daarvoor iets te onbetrouwbaar omdat het een open vakje is en daarom gebruik ik deze over het algemeen niet.

Wat zijn jouw meest essentiële items die je ten alle tijde bij je draagt? Laat het weten in de reacties!

Veel liefs, Berber.
  • Tas: C&A – niet meer verkrijgbaar
  • Pasjeshouder: Big Bazar – €1,49
  • Agenda: cadeau gekregen, dus onbekend
  • Portemonnee: OP=OP shop – €6,99
  • Boodschappentasje: Action – €0,79
Advertenties

Een gedachte over “What’s in my bag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.