Not so fitgirl | TAG

Vandaag eens iets anders! De ‘Not so fitgirl’ tag. Ik kwam ‘m tegen op de blog van Fit Met Lien en vond ‘m té leuk om niet te delen met jullie. Ik ben alles behalve een fitgirl en ben zal ook zeker niet zeggen dat ik nooit snoep! Ik hou van lekker eten en drinken, en dat is ook wel aan mij te zien. Toch probeer ik er op te letten wat ik in mijn mond stop. Vandaag een blog met vragen die ik beantwoord waaruit maar weer blijkt dat ik geen ‘fitgirl’ material ben. Lees je mee?

ali-inay-9858

Wat is je favoriete taart?

Ik weet niet of het überhaupt onder de categorie taart valt maar lekker is het zeker.. Namelijk oranjekoek! Het is een typische Friese lekkernij.

Met de auto of met de fiets door de regen?

Wie fietst er nou graag door de regen? Dus zeker met de auto!

Waar ontbijt je mee op zondag?

Dat hangt er wel een beetje vanaf wat er in huis is. Meestal gaan we naar de super op zondagochtend om wat lekkers te halen. Momenteel ben ik gek op een boterham met peper-salami, croissantjes of witte bolletjes met knaks! Op zondag mag dat, tóch?

Als je alles zou kunnen eten zonder ooit een slechte invloed op je gezondheid te hebben, wat zou je dan dagelijks op tafel zetten?

Ik zou overal patat bij eten! Ik ben gek op patat. Het is dat het niet gezond is en probeer het daarom zoveel mogelijk te vermijden. Maar.. als het kon!

Wat was je lievelingskostje als kind? Is dat nog steeds zo?

Frietjes, en ja.. dat is nog steeds zo!

Wat is je favoriete gerecht ‘uit een pakje’?

Tomaten pestosaus van Honig, die is helaas een tijdje geleden uit het assortiment gehaald.. (om te janken)

Pakjessoep of sloten koffie?

Geen van beide!

Hoe pimp jij je koffie?

Ik drink geen koffie.. Maar thee drink ik wel, en dat ‘pimp’ ik met een beetje suiker of een zoetje en het liefste gewoon engelse thee!

Cava of champagne?

Ik drink geen alcohol, dus geen van beide..

Netflix of YouTube?

Youtube, absoluut! Ik ben gek op video’s en vlogs kijken.

Wat is favoriete fast food keten?

Snackbar of McDonalds, lekker healthy ook weer. Maar goed dat je je hier niet iedere dag aan toegeeft. Op vrijdag eten we meestal al frietjes bij mijn moeder, en dat probeer ik dan ook zeker niet vaker te doen. Al komt het wel eens voor dat we het weekend wat lekkers bestellen bij bijvoorbeeld de pizzaria.

Hotelontbijt of high tea?

Hotelontbijt, maar alleen omdat ik nog nooit een high tea heb gedaan.

All you can eat sushi of all you can eat pizza?

Pizza! Al zit ik na een bambino (kleine pizza) al vol, haha!

Kaas- of chocoladefondue?

Kaas zeker niet! Dus dan maar chocolade, al heb ik toch liever een reepje chocolade in plaats van een fondue.

Wat is je favoriete chill outfit?

Trainingsbroek! Absoluut, met een groot slobber shirt erover het liefste. Lekker onder een dekentje op de bank.

Favoriete comfortfood als je ziek bent?

Niks.. Als ik écht ziek ben, eet ik liever niets.

Wat is je meest ongezonde eetgewoonte?

Ik denk dat mijn meest ongezonde eetgewoonte s’avonds eten is. Ik pak s’avonds heel graag nog een boterhammetje.. Of een plankje met toastjes op tafel.

Wat is de meest smerige groente?

Ik kan zo geen groente bedenken die ik écht niet lust..

Drink je frisdrank?

Ja, helaas wel. Mijn allergrootste zwak. Het liefst drink ik Green IceTea, frambozen limonade van Raak met Spa rood of cola.

Wat vond je vroeger van turnen op school?

Turnen vond ik leuk, gym daarentegen echt verschrikkelijk!

Wat zijn je favoriete sporten?

Ik heb van mijn 7/8e tot mijn 16e gevolleybald. Dit is een sport die ik wel graag weer zou willen oppakken in de toekomst.

Wat vind je van zwemmen?

Heerlijk! Al ben ik helemaal geen waterrad, vroeger heel wat jaartjes erover gedaan om mijn zwem-diploma’s te behalen. Baantjes trekken is niet voor mij weggelegd. Maar gezellig met mijn man of vrienden in het zwembad van Centerparcs dobberen is top!

Kan je met je tenen aan je mond?

Het scheelt niet veel, haha! (I wish..)

Hoeveel stappen zet je gemiddeld per dag?

Tussen de 6.000 en 10.000 afhankelijk van wat ik die dag doe..

Wat vind je van een elektrische fiets?

Mooi dat het bestaat! Mijn moeder heeft er in de zomer heel veel plezier van. Ik heb geen eens een fiets, al hoop ik aankomende zomer zelf weer een fiets aan te schaffen. Ik heb de luxe gehad om voornamelijk in de auto te reizen.

Als er een hemel zou bestaan, wat zou daar op het menu staan?

Patat, frikadellen speciaal, tomaten pestosaus met pasta en stokbrood met kruidenboter! Alles wat god verboden heeft, haha!

Als je het leuk vind om deze tag over te nemen voor op jouw blog laat het dan zeker weten! Ik hoop dat je op deze manier weer een beetje meer te weten bent gekomen over de ‘not so good’ me. Wat is jouw guilty pleasure?

Veel liefs, Berber.

2 gedachten over “Not so fitgirl | TAG

  1. een High tea is erg leuk om te doen!

    leuk om met de familie te doen. als je wilt weten wat het is, kun je me altijd vragen.
    heb ook wel een paar restaurants waar je dat heel erg leuk kan doen

    groetjes sharon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.