10 items on my wishlist

Realistisch of onrealistisch, iedereen heeft een wishlist.. Of dat nou op papier staat of niet. Je kunt lekker (blijven) dromen over die dikke Range Rover of realistisch nadenken en misschien toch gaan voor een tiendehands Panda. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, ook ik heb een aantal items op mijn wishlist staan. Grote maar ook kleinere items.. Ben je benieuwd wat er bij mij op staat? Lees dan gezellig mee..

gabriel-jimenez-156520-unsplash

1. Een andere auto

Één van de eerste items is meteen ook de grootste, maar wél een die prioriteit heeft. Ik hoop namelijk aan het einde van het jaar een andere auto te kunnen kopen. Mijn huidige auto had ik gekocht om er hopelijk een wat langere tijd plezier van te hebben, helaas houden auto’s het vaak maar een half jaar tot een jaar met mij vol. Ik weet niet of het aan mij of de auto ligt maar ook een beetje aan de prijsklasse. Hij heeft helaas nogal wat mankementjes en ik weet niet hoelang deze het nog volhoud. Het is een peugeot 206 waar goed in is geleefd, en dat is er ook aan te zien/merken. Wat voor auto ik wil gaan kopen hangt een beetje af wat ik bij elkaar kan sparen. Ik hoop een auto te kunnen kopen in een iets hogere prijs klasse zodat ik hopelijk iets langer plezier kan gaan hebben van mijn toekomstige auto. Een Audi A3, Astra H of Ford Fiësta lijken mij erg leuke wagens. Zo gauw het zover is, zal ik dit natuurlijk ook met jullie delen.

2. Een fiets

Nee, ik heb geen fiets. Ik heb mijn laatste fiets verkocht om bij te leggen voor mijn eerste auto. Dit is inmiddels alweer 3 jaar geleden denk ik, ik vind het wel weer tijd worden om eens de fiets te pakken. Ik had al eerder een fiets willen kopen maar omdat we geen ruimte binnen hadden om ‘m neer te zetten vond ik het zonde om een nieuwe fiets te kopen die meteen buiten zou komen te staan en kwam te verrotten. Inmiddels staat het hok en is er dus de mogelijkheid om een eventuele fiets binnen te zetten, daarom lijkt het mij leuk om deze zomer weer een fiets aan te schaffen.

trent-erwin-338084-unsplash

3. Nieuwe bril

Ook een item met een klein beetje urgentie. Ik loop al een aantal jaren met dezelfde bril. Het montuur bevalt prima maar heb het afgelopen jaar gemerkt dat mijn sterkte niet meer juist is. Ik heb daarom ook een nieuwe bril aangeschaft nadat ik tevergeeft lenzen heb geprobeerd. Helaas ging ik met lenzen met één oog scheel kijken, niet heel charmant. Het oog begon te trekken en er was geen manier te vinden waarop dit over zou gaan. Na allemaal aanpassingen later toch maar besloten om een nieuwe bril uit te zoeken omdat het niet wou slagen met de lenzen. Helaas had ik met de bril precies hetzelfde probleem. Ik heb mijn ogen 5(!) keer opnieuw laten opmeten en telkens kwam er precies hetzelfde uit. Na een ellendige 2 weken die bril te hebben gedragen maar weer overgestapt op mijn oude bril waar ik geen last heb van scheeftrekkende ogen.. Inmiddels zijn we denk ik wel weer bijna een jaar verder, en loop nog steeds met mijn oude brilletje met gekraste glazen met een te lichte sterkte. Misschien toch maar eens een afspraak maken met een oogarts.. Iemand ervaring met dit probleem?

4. Nieuwe zonnebril

Ook met mijn zonnebril hetzelfde probleem helaas. De sterkte is niet meer voldoende en het is in de zomer toch wel fijn om een goede zonnebril op sterkte te hebben voor tijdens het autorijden. Dus daarom óók deze op mijn wishlist.

5. Cowboysbag

Niet zo belangrijk als de bovenste items maar iets wat ik als ik het geld ervoor heb graag zou willen kopen. De Cowboysbag Worthing Black of Elephant Grey. Een heel mooi medium formaat waar ik zó van hou (lees: What’s in my bag). Een tas waar je heel lang mee kunt. Definitely worth it, denk ik tenminste. Ik koop meestal goedkopere tasjes maar zou voor één keer wel eens een goede tas willen aanschaffen. Het is toch iets wat je iedere dag gebruikt.

6. Groene jas

Deze winter doe ik het met 2 jassen. Één die helaas helemaal is gaan pluizen (al 2 weken na de aanschaf, om te janken) en een waarvan de rits constant open schiet. Ik doe het er voor nu maar mee, maar wil voor het aankomende najaar/winter graag een nieuwe jas. De kleur ben ik al over uit, mijn nieuwe obsessie donkergroen. Welk model of merk ben ik nog niet over uit. Ik ben al een beetje aan het rondkijken. Ik zou graag een halflang model willen, iets getailleerd, mouwen die lang genoeg zijn, iets waar ik mij niet een worstje in voel.. Genoeg wensen, iemand de gouden tip?

7. Okergele shawl

Ik weet niet of dit voor mij niet te heftig is al die kleuren. Maar leuk vind ik het zeker. Of het bij een donkergroene jas past, vast! Maar of het ook bij mij past ben ik nog niet over uit. Bij een zwarte jas zou ik het denk ik wel aandurven. Wat denk jij?

frank-flores-464933-unsplash

8. Shaping Jeans van de H&M

OMG! Als je deze broeken niet kent als vrouw met een maatje meer mis je wat! Deze broeken zijn echt fantastisch.. Ik heb er één gehad en deze heb ik in een jaar compleet doorgesleten en ligt inmiddels helaas in de kliko. Van deze broek wil ik er wel 10. Voor €49,95 kun je er zelf eentje scoren bij de H&M. Een absolute favorite en zeker de moeite waard om te proberen als jij ook broek struggels hebt. Ik zag vorige week zelf één in het groen, deze hoort daarom ook zeker op mijn wishlist.

9. Donkergroene lage Converse AllStars

Om nog even in het donkergroene thema te blijven, donkergroene Converse AllStars. Ik heb 2 jaar geleden een wit paar gekocht rond deze tijd en heb ze helemaal kapot gedragen. Ze zitten súper lekker en ik kan er de hele dag op lopen. Helaas zijn mijn witte paar enorm verkleurd, en na een aantal keren in de wasmachine werden ze er ook niet beter op. Daarom heb ik vandaag een nieuw paar besteld. Omdat ik ze nog niet binnen heb wou ik ze toch nog op mijn wishlist zetten maar deze kan ik hopelijk morgen afstrepen!

lesly-juarez-220845-unsplash

10. Naar de kapper gaan

Het is niet een item. maar wel iets wat ik heel graag zou willen. Mijn haar heeft een flinke opfrisbeurt nodig en het liefste wil ik dit bij de kapper doen. Maar omdat ik weer een best wel drastische beslissing wil nemen om misschien toch weer naar het blonde te gaan ben ik bang dat mijn portemonnee daar niet blij mee zal zijn. Ik hoop ooit een middenweg te vinden waarin ik bijvoorbeeld maar een keer per jaar alleen een paar highlights hoef te zetten en verder niet meer zelf met chemicaliën mijn haar wil aanraken. How? You’ll be the first to know!

Wat staat er op jouw wishlist?

Veel liefs, Berber.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.