Shoplog!

Ik heb de afgelopen twee weken heel wat geshopt en vond het daarom wel weer tijd voor een shoplog! Ik heb deze keer heel veel groene items gescoord.. Onder andere een aantal items van mijn wishlist kan ik na deze week afstrepen. Lees gezellig mee!

Ik zag laatst een filmpje op YouTube van iemand die een review had geplaatst over de Bullet Journal van de Action. Ik was erg benieuwd en heb ‘m daarom voor dit mooie kleine prijsje meegenomen!

Mixbakken van de Wibra, gewoon omdat ik ze nodig had. Ik had al eerder zo’n setje gehaald, maar in één van de bakken zat een gat.. (Hoe? Ik zou het niet weten!)

Deze kwam ik tegen bij de Action! Wat ik er mee ga doen weet ik nog niet, maar kon ‘m niet laten liggen!

Bij de Wibra scoorde ik een legging met leuke groene streep. Helaas was hij iets te kort dus heb ik er samen met mijn moeder bandjes onder gezet zodat hij perfect past!

Ook haalde ik nog een aantal kleinigheden bij de Action. Mesjes waar ik absoluut niet zonder kan in de keuken. Leuke vaatdoekjes met sterretjes die ik zag liggen, Waterproofing Spray om mijn nieuwe gympen te impregneren en als laatste koelvloeistof omdat mijn auto dit heel erg lekker vind..

Nieuwe AllStars! Vorige week dacht ik een paar donkergroene te hebben besteld maar helaas bleken ze toen ze aankwamen donkergrijs te zijn en daarom heb ik ze teruggestuurd. Daarna dit paar besteld, ik weet nog niet of ik ze wil houden want ben helaas niet helemaal verkocht..

Een Shaping Jeans van de H&M. Één van de items op mijn wishlist. Ze waren in de aanbieding en heb daarom geen moment getwijfeld om ‘m te bestellen in dit super leuke groene kleurtje!

Last but not least scoorde ik gistermiddag bij de Kruitvat tussen de aanbiedingen nog een leuke warme sjaal voor de winterse dagen deze week. Volgensmij ben ik obsessed met groen deze winter..

Door op de foto te klikken kun je de details bekijken. En vergeet niet de website in de gaten te houden, volgende week een leuke DIY op de blog!

Veel liefs, Berber.

Disclaimer: De afbeeldingen, omschrijvingen en prijzen kunnen afwijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.