15 dingen die niemand je vraagt | TAG

Na de heftige blog van vorige week weer even wat luchtigs! Vragen die niemand je zal stellen maar die ik vandaag toch ga beantwoorden.Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Wij hebben de kledingkast op een andere kamer staan dus het komt vast wel eens voor dat er nog een deur openstaat maar daar heb ik geen last van.

Neem je mini flesjes shampoo enzo mee uit hotels?

Ik kan mij nog wel heugen dat ik deze flesjes heb gespaard! Mijn vader kwam regelmatig in hotels i.v.m. zijn werk en nam ze dan altijd voor mij mee! Inmiddels komt het weinig voor dat ik in een hotel slaap dus nee. De keren dat het voorkomt neem ik ze niet mee.

Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?

Nee, daar had ik broers voor. ;)

Gebruik je to-do lijstjes?

Ik gebruikte het regelmatig! Omdat het in mijn hoofd wel eens te druk kon zijn omdat ik met verschillende dingen bezig was en het gevoel had dat ik nog heel veel moest doen.. Als ik het dan in de vorm van een lijstje opschreef viel het vaak wel mee. Inmiddels gebruik ik hiervoor de ‘Herinneringen’ app op mijn iPhone. Zo gauw ik iets bedenk noteer ik het meteen in deze app onder het kopje ‘To Do’. Ik heb meerdere lijstjes o.a: ‘Administratie’, ‘Blogpost ideeën’ etc.

Heb je sproeten?

In de zomer wil het wel dat er wat sproetjes tevoorschijn komen maar niet permanent.

Heb je ooit in de bosjes geplast?

Als klein meisje ging ik regelmatig met mijn moeder de stad even in, uit wandelen, noem maar op.. Mijn moeder kon mij vooraf 10x op het toilet zetten, maar iedere keer als we op de bestemming aankwamen of pas net onderweg waren moest ik alweer naar het toilet (tegenwoordig komt dit ook nog regelmatig voor). Dus ja dit zal regelmatig als klein meisje voorgekomen zijn. Tegenwoordig kan ik dit niet meer omdat ik dan mijzelf eronder zeik.

Hoe groot is je bed?

160x200cm

Ben je lui?

Ik ben niet lui, maar kan wel laks zijn af en toe..

Is er iets waar je je nu aan irriteert?

Ik zit midden in een chaos te werken en dat is redelijk irritant.

Kauw je op potloden en pennen?

Het komt wel een voor dat ik mijzelf hierop betrap maar zal dit zeker niet bewust doen.

Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Nee.

Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?

Toevallig kwam ik van de week thuis en zat mijn man SpongeBob te kijken.. Er was blijkbaar niks op TV. Dus ja dan ga je dus blijkbaar tekenfilms kijken. Ik zou zelf liever de TV uitzetten. Al zou ik later met mijn kids zeker gezellig meekijken denk ik!

Tel je de treden als je de trap oploopt?

Soms wel ja, al ik de trap aan het stofzuigen ben bijvoorbeeld. Nog 12 te gaan… *zucht*

Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?

Het zal wel eens gebeurd zijn, maar meestal moet er toch een muziekje aanstaan willen mijn heupen losgaan.

Weet je hoe je het oliepeil van een auto moet checken?

Ik heb een opleiding Autotechniek gedaan dus het zou triest zijn als ik het niet wist.

Dit was ‘m alweer! Ik hoop dat jullie ‘m leuk vonden. Vergeet ons niet te volgen op onze Social Media kanalen.

Veel liefs, Berber.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.