SHOPLOG (Etos|Op=Op|Hema)

Ik was afgelopen week even in de stad en kocht weer eens meer dan eigenlijk de bedoeling was. Het plan was om ook nog even de Action binnen te wippen maar ik had Amber mee in de buggy en zij had er geen zin meer in, misschien maar goed ook. Daar loop ik echt nooit de deur uit met alleen de geplande aankopen :) Kijk en lees mee wat mijn buit was van de andere winkels.

Laat ik met een noodzakelijke aankoop beginnen. Bij de Etos kocht ik een nieuwe lading luiers en babydoekjes. Blij verrast waren beide in de aanbieding, de luiers €2,- per pak goedkoper en de babydoekjes twee dozen halen één betalen. Altijd leuk meegenomen! Had graag meer meegenomen maar het was nu al een gedoe om mee te nemen in en op de buggy. Bij de kassa kreeg ik er nog een leuk magazine bij, een Oh baby special van Chantal Jansen.

Manlief kijkt op vrijdag en maandag altijd voetbal-inside. In dat programma werd vermeld dat ze een eigen onderbroekenlijn lanceerden, exclusief verkrijgbaar bij de Op=Op winkels. Normaal kom ik daar eigenlijk nooit, maar voor manlief ging ik daar de onderbroeken kopen, 3 voor €20,-. Er is ook nog een zwart wit gestreepte bij maar die had hij al aan voor ik er een foto van kon maken.

Waarom ik er voorheen nooit binnenliep weet ik niet, maar het is net als de Action een heel gevaarlijke winkel. Je loopt er zeker weten uit met meer dan je bedoeling was. Ik kocht er drie flessen conditioner van zchwarzkopf, zilver-shampoo en conditioner, een geurtje voor mezelf, een haarmasker, twee elastieken haarbanden en graaide uit een aanbiedingsbak nog een leuke anti-lek beker mee. Die me verrassend goed bevalt, en dat voor maar €2,29. Ik vrees dat ik vaker de Op=Op ga bezoeken.

Ook bij de Hema verleid tot extra aankopen. Ik kwam er voor luier-emmer-zakken (niet interessant om een foto van te nemen) Daar snuffel ik toch altijd even door de rekken kinderkleding en kwam dit te schattige jasje tegen. En nu voor maar €7,50 (ooit €25,-) Ik kon hem niet laten hangen. En kijk hoe schattig hij haar staat.

En toen ik in de rij stond om af te rekenen stond daar de volgende verleiding (de slimme rakkers). Grote bakken met paaseieren. Het was druk bij de kassa en moest dus even wachten. Ik liet mijn ogen glijden langs alle smaken en zwichtte voor de caramel-zeezout variant. Huiswaarts is het zakje opengegaan en snoepte ik er al flink op los, ooh zo lekker.

Dit was mijn buit van deze shopsessie. Ben jij net zo makkelijk te verleiden tot extra ongeplande aankopen als ik? Laat dan een berichtje achter in de comments. Ik ben benieuwd!

X Margje

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.