Paasweekend | PLOG

Zó! Het paasweekend is weer achter de rug en ik vond het wel weer tijd voor een persoonlijke update! Ik heb niet veel met pasen, op deze dagen staan wij elk jaar op de autocross. Zo ook dit weekend, de eerste races van het seizoen zijn weer begonnen, genoeg om er even over te kletsen! Lees je mee?

Ballorig

Zaterdag een lekker relaxed dagje. s’Middags ging ik gezellig met Margje en haar twee dochters Renee en Amber naar Ballorig! Renee was fanatiek aan het spelen met Amber, Margje en ik hebben even gezellig bijgekletst over van alles en nog wat en ondertussen een oogje in het zeil gehouden. De laptop had bijna meegekund om even aan de blog te werken maar achteraf ook wel gezellig om eens niet de laptops er bij te hebben omdat we meestal als we afspreken al achter de laptop zitten voor de blog!

Autocross

Zondag was het de eerste race-day van dit seizoen! Mijn jongste broer en mijn man rijden beide regelmatig op verschillende crossbanen en met een hele horde aan supporters staan we altijd aan de baan te juichen. Het was koud, maar gelukkig bleef het droog en was het redelijk vol te houden. Mijn broer heeft de sterren van de hemel gereden met zijn nieuwe crossauto. Werkelijk elke manche gewonnen in zijn klasse en ook in de finale ging hij als eerste over de finish! Mijn man Ronald heeft ook fantastisch gereden. Hij rijd in een andere klasse dan mijn broer maar heeft het net zo goed gedaan! Hij werd twee manches derde en viel helaas één manche uit door een kapotte versnellingsbak. Ook in de finale ging hij als een speer en ging nogmaals als derde over de finishlijn. Super trots natuurlijk! Naderhand was ik wél blij om thuis te zijn en ben ik meteen onder een warme douche gesprongen omdat het op een gegeven moment toch wel erg koud werd al was ik goed aangekleed met een shirtje, trui en twee jassen.

Aaipop

Met mijn moeder op de foto! (uniek: dit komt nóóit voor dat wij op de foto gaan)

Paasmaandag moest ik helaas weer vroeg uit de veren om een paar uurtjes te werken. Na de tijd even naar de Supermarkt om een paar kleine boodschappen en thuis snel geluncht om mij vervolgens klaar te maken voor Aaipop! Een feestje hier in de buurt die ieder jaar op paasmaandag wordt gehouden. Samen met mijn moeder ging ik er heen en moest écht wel wat moeite doen om in de feeststemming te komen. Na een race-day heb ik meestal wel even nodig om weer bij te komen maar daar was deze dag helaas geen tijd voor.. Alle drie mijn broers waren er ook wat heel gezellig is. Ik ben toch altijd bang dat ik sta te zoeken om mensen en dat ik de helft van de tijd alleen sta omdat ik het moeilijk vind om een gesprek aan te knopen blijf ik meestal in de buurt van bekenden die dit van mij weten. Gelukkig kwam ik op een gegeven moment een goede vriendin van mij tegen die ik stom genoeg al tijden niet had gezien. Heel fijn dat het zo is, dat zo gauw je elkaar weer ziet het gewoon vanouds is. Dus daar ben ik gezellig mee opgetrokken en mijn moeder was inmiddels naar huis. Om tien uur s’avonds was ik er wel klaar mee en ben ik naar mijn moeders huis gelopen en heb ik nog even gezellig met haar gezeten. Eenmaal weer thuis ben ik meteen op bed geploft.

Gourmetten

Dinsdag een dag genomen om alles weer even op de rit te zetten. Ook kreeg ik mijn nieuwe telefoon binnen en heb wat dingen proberen in te stellen. Na dit drukke weekend heb ik lekker de tijd genomen om even door het huis heen te gaan met de stofzuiger, wat was weg te werken en heb ik een gourmet voor Ronald en mij voorbereid. Door de voorbereidingen voor de cross had ik Ronald deze week niet veel gezien helaas. Als ik hem zag lag hij of ik al in bed in dromenland en daarnaast zagen we elkaar soms hooguit een half uurtje rond etenstijd. Ik vond het wel een geschikt moment om even gezellig met z’n tweeën te gaan gourmetten. Dit is uiteindelijk heel goed geslaagd! Het voordeel is dat je er dan heel erg van geniet. s’Avonds nog even lekker in de pot paaseitjes om zitten te graaien die ik met 50% korting scoorde. ;)

Heb jij gezellige paasdagen gehad? Wat doe jij om er een leuk weekend te maken rond deze feestdagen en heb jij vaste tradities in je familie met pasen? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je gewoon aan het werk bent, heel veel respect daarvoor!

Veel liefs, Berber.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.