Temptation Island 2018 Voorspelling

Ik ben vast niet de enige die stiekem met veel plezier naar Temptation Island 2018 kijkt? Ik kijk en lees allerlei interviews over de koppels en verleid(st)ers. Inmiddels is het bekend dat verleider Fabrizio een relatie heeft met Pommeline van het vorige seizoen. Verleidster Denise maakte ook bekend dat ze een vriendje heeft waar ze mee gaat samenwonen. Kevin heeft hoogstwaarschijnlijk een relatie met verleidster Chloe en zijn ex-vriendin Megan heeft een relatie met de beste vriend van de verleider Joshua. Hoe ik voorspel dat de andere relaties aflopen kun je in deze blog lezen.

Verleiders dames resort

Andrea (23): De Italiaanse autotester Andrea woont in het Vlaamse Maasmechelen. Hij wordt beschreven als ‘macho met een klein hartje.’ Hij verwacht een mooie tijd te hebben op het eiland. Zijn doel is minimaal drie van de vier vrouwen voor zich te winnen. Uiterlijk maakt hem niet zoveel uit. De vrouwen worden allemaal mooier na twee glazen alcohol.

Fabrizio (25): De 25-jarige Fabrizio komt uit het Vlaamse Houthalen en heeft een eigen tattoozaak. Fabrizio is een echte womanizer en heeft al heel wat exen op zijn naam staan. Trouw zijn bestaat niet volgens hem. Hij zal de vrouwen verleiden met zijn gespierde lijf vol tattoo’s. Zijn smaak: blonde vrouwen met blauwe ogen. Al eindigt hij steeds met een brunette.

Joshua (20): De jonge Joshua komt uit het Vlaamse Balen. Hij droomt van een modellencarrière. Op dit moment besteedt hij zijn tijd aan motorcross. Hoe gaat hij de vrouwen op het eiland inpakken? Door zijn rustige aanpak. Zijn motto? Eerst bezinnen, dan bespringen. Dat belooft wat.

Gino (27): Hagenees Gino is een echte hartenbreker. Monogamie is niets voor hem en de ‘zongebruinde mooiboy’ is meestal snel uitgekeken op een vrouw. Gino verwacht dat hij voor unieke beelden gaat zorgen.

Tomas (23): Hagenees Tomas pakt het anders aan. De bootcamptrainer en student wordt naar eigen zeggen niet snel verliefd. Zijn tactiek? De liefde bekijken als een spel: verkennen, target kiezen en dan er vol voor gaan. Helaas voor de meiden gelooft deze jonge student alleen niet in monogamie…

Tireily (21): Je verwacht het niet, maar Tireily uit Zwolle is nog maar 21 jaar. Al verbaast het ons niets als we horen hoe hij op het eiland terecht is gekomen. Zijn vriend heeft hem voor de grap ingeschreven. Maar hij is de uitdaging aangegaan en probeert de dames op het eiland compleet in te palmen. Zijn tactiek? Zó opvallend naar de vrouw kijken, dat ze er ongemakkelijk van wordt.

Matthew (26): Matthew komt uit Amsterdam en is administratief medewerker. De bad guy heeft een zachte kant en leidt aan bindingsangst. De 26-jarige Matthew is erg zelfverzekerd en zelfs een beetje arrogant. Wat heeft hij de vrouwen te bieden? De kunst van het zoenen.

Tijs (24): De Vlaamse Tijs uit Laakdal is bouwvakker en beschouwt zichzelf als een goede babbelaar. Volgens hem heeft hij de afgelopen drie jaar zo’n 120 bedpartners gehad. Die vrouwen zijn vaak ‘one of the guys’-types. Zijn motto: “A shoulder to cry on becomes a dick to ride on.

Lailano (25): Laiolano is een nieuwe verleider in Temptation Island. Dit 25-jarige model is tegenwoordig woonachtig in België, maar heeft Braziliaanse roots. Wat direct opvalt als we naar Laiolano kijken, is dat hij erg veel weg heeft van ‘kleurplaat’ Fabrizio. Het is dan ook niet verrassend dat Laiolano zich net als look-a-like gelijk richt op Daniëlle. “Ik ben hier gekomen om iets kapot te maken. Als verleider is het natuurlijk je taak om de vrouwen te verleiden.” Deze jongeman heeft al brunettes en blondines gehad, maar richt zich in Temptation Island op alles. Hij komt gewoon om te verleiden met zijn unique selling point. “Mijn gevoel voor dans en muziek. Gewoon het Braziliaanse warmtegevoel.”

Kevin (25): Kevin is óók een nieuwe verleider in Temptation Island. Oplettende kijkers kunnen Kevin al van meedere programma’s kennen. In 2015 wist hij tot de liveshows van de Vlaamse So You Think You Can Dance te komen, dus die dansmoves komen vast goed van pas om Vanessa, Daniëlle, Deborah en Megan te verleiden.

 

Verleidsters heren resort

Zwanetta (20): Zwanetta uit Apeldoorn kan niet wachten op dit spannende avontuur. Ze houdt ervan om nieuwe mensen te leren kennen. Deze vrolijke danseres en verkoopster gaat de mannen verleiden door haar zwoele blik. Naast dat heeft ze naar eigen zeggen niet veel meer nodig. “De mannen komen eigenlijk altijd naar mij.”

Yasmine (20): De Vlaamse Yasmine uit Sint-Truiden werkt als promoter en weet hoe het is om gekwetst te worden. Haar vorige vriend heeft haar bedrogen en ze komt net uit een gebroken huwelijk. Haar conclusie: mannen zijn niet te vertrouwen. En dat wil ze bewijzen. De Vlaamse gaat ervoor zorgen dat iedereen ziet dat mannen de verleiding niet kunnen weerstaan. Hoe gaat ze dat doen? Door haar uitdagende blik en fantastische dansmoves.

Cherish (26): De Nederlandse Cherish uit Hellevoetsluis is een data-entry-medewerker en houdt wel van feestjes. Cherish is altijd op zoek naar de gespierde mannen met tattoos. Ook zij zet haar uitdagende dansmoves in om de mannen compleet in te palmen. Waarom doet ze mee? Om wraak te nemen op de mannen die haar hebben bedrogen.

Maxime (24): Maxime komt uit Almelo en houdt wel van een avontuurtje. De Nederlandse wordt snel verliefd, maar meestal is de hartstocht van korte duur. Wat is haar tactiek op het eiland? Een vertrouwensband opbouwen en dan toeslaan.

Inge (22): Inge komt uit Amsterdam en werkt als zwemcoach. De Amsterdamse neemt geen blad voor de mond en heeft een bijzonder doel: ze wil de ontrouw van bedrieglijke mannen aanklagen. Al houdt ze wel van mannen die al een relatie hebben en niet eerlijk met haar omgaan. Hoe gaat ze haar doel bereiken? Door zich als een kameleon op te stellen en zich aan iedereen en alles aan te passen.

Billy (18): Billy komt uit het Vlaamse Willebroek en is kapster en nagelstyliste. Ze omschrijft zichzelf als een losbol pur sang en heeft één missie op het eiland: bewijzen dat geen enkele man trouw kan blijven. Haar tactiek? Eerst rustig beginnen, dan verleiden met haar ogen en vervolgens haar danspasjes inzetten om de mannen compleet voor haar te laten vallen.

Laethitia (22): Laethitia woont in het Vlaamse Zaventem, maar haar roots liggen in Kameroen. Ze werkt als verkoopster, model en barvrouw. Laethitia krijgt naar eigen zeggen alles wat ze wil, want met minder is ze niet tevreden. Waarmee gaat ze de mannen aan de haak slaan? Met haar sociale karakter, strakke lichaam en betoverende ogen én een goede cocktail, want dan is er niemand die haar kan weerstaan.

Yana (23): De Vlaamse Yana komt uit Oostende en werkt in een nagelsalon. Yana wordt beschreven als een ‘katje die niet zonder handschoenen aan te pakken is.’ Ze hoeft weinig moeite te doen om aan een man te komen. Dit komt door haar ‘670cc aan humor’, haar ogen en ‘sociale’ karakter. De Vlaamse speelt graag hard to get. Haar tactiek? Eerst verleiden, dan afstoten en vervolgens haar slag slaan.

Volgens TV Familie zou de sexy Yana Daems tijdens haar verblijf in Thailand op een avondje te diep in het glaasje hebben gekeken en vervolgens een andere Temptation-verleidster te lijf zijn gegaan. “Yana had op een avond teveel gedronken en raakte in een hevige discussie met een andere verleidster. Ze hield het hoofd van dat meisje zo lang onder water in het zwembad dat ze bijna verdronk.”, schreef het Belgische blad. De catfight zou zelfs gezorgd hebben voor een vroegtijdige Temptation-exit van de bloedmooie Yana!

Totale onzin, zo vertelt Yana aan RTL Boulevard. “Dat verhaal is dus echt volledig verzonnen. Ik heb helemaal geen ruzie gehad met een andere verleidster. Natuurlijk heb je met de ene verleidster een betere klik dan met de andere verleidster, maar van een catfight is absoluut geen sprake geweest. Ik heb dan ook geen idee waar dit verhaal vandaan komt. Maar goed, bad publicity is ook publiciteit hé.”

Volgens Yana heeft het vroegtijdig beëindigen van haar Temptation-avontuur een hele andere reden. “Ik vond het echt ontzettend saai daar. Ik voelde me totaal niet op mijn plek. Ik dacht: what the fuck am I doing here? Ik heb toen in goed overleg met de programmamakers besloten om eerder naar huis te gaan.”

Toen Yana het programma verliet moest ze natuurlijk vervangen worden. Ze werd vervangen door 2 dames:

Chloe (20): Een van de nieuwe verleidsters is dus de 20-jarige Chloë. De Leuvense is schoonheidsspecialiste. “Na haar uren is ze vooral een speels, pittig feestbeest”. Ze heeft zich ingeschreven omdat ze wel eens van een feestje houdt, maar ook omdat ze de mannen wil redden uit hun – volgens haar – toch al spaak gelopen relaties.

En een nee heeft ze nog nooit gehoord, zo luidt het, maar dat betekent niet dat ze meteen voluit zal gaan: “Chloë wil niet meteen in the picture staan, maar rustig de mannen leren kennen.”

Denise (20): Denise kwam als nieuwe verleidster van Temptation Island de boel flink opschudden. Vanaf het moment dat de blondine uit Nederland voet aan wal zet drukt ze haar stempel op de vier mannen die niet verleid willen worden. Omdat Denise van de Kop met haar blonde looks best iets weg heeft van Mezdi’s vriendin Danielle lijkt hij er een nieuwe Temptation bij te hebben op het eiland. En hij had het al zo moeilijk. Ook Denise besluit al snel na haar entree in Temptation Island dat ze haar pijlen moet richten op Mezdi.

Waar een aantal verleidsters van het eerste uur gekozen hebben voor een rustige, tactische aanpak vliegt verleidster Denise er meteen volle vaart in. Ze hoeft geen band met iemand op te pakken, ze wil slagen in haar missie en dat is één van de heren verleiden om een grote fout te begaan: hun vriendinnen bedonderen. De uit Hoorn afkomstige Denise lijkt tijdens haar eerste nacht al succes te hebben, want Mezdi komt op haar kamer. Camera’s zijn daar (nog) niet en dus zullen we nooit helemaal weten wat er daar gebeurde, maar het geluid stond gelukkig wel aan. Daarop waren duidelijk kusgeluiden tussen Denise en Mezdi te horen.

 

Mijn voorspelling voor de koppels

Ik kijk op donderdag-ochtend meteen de nieuwste aflevering online! Even googlen en voilá. Daar is echt geen Videoland abonnement voor nodig! ;) Inmiddels heb ik zelf aflevering 12 gekeken. De afgelopen 2 afleveringen vond ik het niet erg spannend meer. Ik heb wél een idee over hoe de stellen er ná Temptation uit komen te zien. Dit is natuurlijk maar een beeld van hoe ik denk dat het afloopt.

Tim & Deborah

Ik had zoveel vertrouwen in dit stel. Misschien wel een beetje naïef. Ik las overal dat iedereen het zag aankomen, maar ik dus absoluut niet. Ik had niet verwacht dat een man zo snel een knop om zou kunnen draaien. Eerst de intentie om aan het einde van het programma je vriendin ten huwelijk te vragen waar je al 4 jaar een relatie mee hebt. Je hebt het al over huisje, tuintje, kindje. What’s wrong with you?!

Tim viel voor de charmes van verleidster Cherish en is nu al van plan om volgend jaar met haar te trouwen. Deborah moet daarentegen er maar respect hebben voor het feit dat hij eerlijk is naar haar toe. Wacht even tot na het programma voor je beslissingen maakt jongen.. En dat is 30 jaar..

Ik ben benieuwd wat er aan het einde van het programma met zijn ring gaat gebeuren. Blijft de ring in het zakje, vraagt Cherish ten huwelijk (waar ze de doodsbang voor is geweest las ik in een interview).. Of krijgt hij spijt en vraagt zijn Deborah alsnog ten huwelijk? We zullen het zien.. Ík denk dat onze Tim weer gezellig bij zijn ouders gaat wonen en dat onze lieve Deborah waar we allemaal medeleiden mee hebben er veel sterker uit gaat komen dan we allemaal denken. Ik denk dat dit verhaal wel duidelijk is.. Tim en Deborah zullen we niet meer samen zien..

Jeremy & Vanessa

Allereerst wil ik zeggen dat Jeremy namens mij een award kan krijgen over hoe hij het avontuur door gaat. Iedereen blijkt daar wel een mening over te hebben, hij speelt het spel niet, hij gaat de verleiding niet eens aan! GOOD JOB wat mij betreft. Ik had mij geen betere vriend kunnen voorstellen. Al is dit natuurlijk tot nu toe, je weet niet wat er nog kan of gaat gebeuren.

Vanessa is in tegenstelling tot Jeremy zich wel aan het vermaken. Ze heeft het leuk met de meiden en heeft naar mijn idee nog geen verkeerde beelden te zien gekregen. Ik denk dan ook dat deze twee gewoon blij zijn aan het einde van het programma om elkaar weer te zien en nog lang en gelukkig samen verder leven. Misschien kan Tim zijn ring die bedoeld was voor Deborah wel aan Jeremy geven om Vanessa bij het laatste kampvuur ten huwelijk te vragen! (Gewoon een ideetje.. Ha-ha!)

Mezdi & Daniëlle

Zoals we allemaal hebben kunnen zien is dat Mezdi niet vies is van de verleidsters en zij niet van hem. Er zijn al verschillende verleidsters dicht bij hem gekomen maar hij houd blijkbaar van afwisseling.. Eerst Laethitia en Zwanetta en toen Denise binnenkwam deed hij zich eerst heel afstandelijk voor maar dat bleek ook al snel verleden tijd. Daniëlle was al snel klaar met hem toen hij besloot om met een ‘topless’ dame de zee in te gaan. Achteraf bleek dat Zwanetta een huidskleurige top aan zou hebben gehad. (tuurlijk..)

Toch denk ik dat onze Daniëlle helaas weer voor onze Mezdi gaat. Ze zijn al meerdere keren samen gezien. Jammer Daniëlle, ik had je liever samen gezien met Fabrizio. Zou tussen die twee nog wat gebeuren? In het voorstukje van aflevering 13 lijkt het er wel een beetje op! Maar we weten inmiddels dat onze gevoelige Fabrizio in de armen van Pommeline (Temptation Island 2017) is gevallen. Ze maakten vorige week bekend dat ze wel degelijk een relatie hebben nadat de pers dit al meerdere malen had gesuggereerd.

Kevin & Megan

Ook van dit stel was het al snel duidelijk dat het was gebeurd. De relatie tussen Kevin en Megan had al te veel te verduren gehad nadat Kevin al meerdere malen vreemd was gegaan tijdens hun relatie vóór Temptation Island. Megan viel als een blok voor de jonge verleider Joshua nadat ze iets wat intieme beelden van Kevin had gezien die samen met een verleidster in een hangmat lang op het herenresort en een hand tussen de benen van een verleidster lag. Ze ging daarom ook meteen ‘all the way’ met verleider Joshua waarvan ze achteraf toch wel spijt van had.

Na een aantal dagen bleken Megan en de verleider niet op één lijn te zitten en vertrok Joshua meteen dezelfde dag alweer naar zijn eigen kamer nadat ze net ‘bij elkaar ingetrokken waren’. Megan zag hem wel als ‘boyfriend-material’ maar Joshua zag hun samen als ‘friends with benefits’. Megan heeft een potentiële relatie aan de kant geschoven. Een paar afleveringen later was er al weinig spijt meer te zien. Ze hebben elkaar weer alle hoeken van de kamer laten zien.

Inmiddels is het wel bekend dat Megan een relatie heeft met de beste vriend van Joshua. En kan ze het nog altijd goed met hem vinden. Joshua wenstte zijn beste vriend en Megan veel geluk toe via het welbekende mediaplatform Instagram.

Óók Kevin heeft waarschijnlijk de liefde gevonden in verleidster Chloe. Ook zij hebben het aardig gezellig gemaakt in het resort en het mag bijna wel duidelijk zijn dat ze óók na Temptation elkaar vaker zien na alle Insta Stories met Chloe. Het is nog niet officieel bekend gemaakt, maar ik verwacht dat ook dit binnenkort te verwachten is.

Inmiddels is het bekend dat verleider Fabrizio een relatie heeft met Pommeline van het vorige seizoen. Verleidster Denise maakte ook bekend dat ze een vriendje heeft waar ze mee gaat samenwonen. Kevin heeft hoogstwaarschijnlijk een relatie met verleidster Chloe en zijn ex-vriendin Megan heeft een relatie met de beste vriend van de verleider Joshua. Er was op een gegeven moment sprake van een boete voor verleiders Joshua omdat hij in principe de relatie van zijn beste vriend en Megan heeft bekend gemaakt. Ik ben benieuwd hoe dit gaat aflopen!

Veel liefs, Berber.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.