Google | TAG

Google is vaak mijn go-to als ik opzoek ben naar een antwoord. Ik ben van plan om naar een winkel te gaan en wil zeker weten dat ik niet voor een dichte deur kom te staan dan is het eerste wat ik doe: Google! Ik kwam online een erg leuke tag tegen op de blog van… De ‘Google tag’. De bedoeling is dat je elke letter van het alfabet intoets in de zoekbalk, het woord of de zin die als eerste tevoorschijn komt is je laatste zoekopdracht. Ben jij benieuwd naar welke antwoorden zocht?

google

All Stars verven – Omdat ik erg benieuwd was naar hoe vindbaar onze site is ging ik zoeken naar een artikel wat ik een tijd geleden heb geschreven namelijk: Converse All Stars verven met Dylon textielverf. Het bleek dat we bovenaan in de zoekresultaten kwamen wat dus top is!

Blog tags – Voor vandaag was ik opzoek naar een leuke tag en ben dus wederom aan het sneupen gegaan via Google. Zo kwam ik dus de Google tag tegen en deze leek mij zeer toepasselijk! Ik ben namelijk zo’n iemand die alles op Google opzoekt en het je vervolgens haarfijn kan uitleggen.

Camouflage green – Dit zoekresultaat moet al eventjes geleden zijn aangezien deze kleur inmiddels op mijn muur zit. Ik had ‘m al een aantal keren voorbij zien komen op Instagram en ben vervolgens verder gaan kijken op Pinterest en Google. Nog steeds dolblij met deze kleur, het geeft een beetje warmte aan onze woonkamer!

Duits vertalen – Laatst moest ik iets uitzoeken waar ik een handleiding voor nodig had, deze kon ik helaas alleen in het Duits vinden dus heb ik de tekst maar gekopieërd en geplakt in een vertaal-machine.

Elektriciteit – Geen logische verklaring voor. Ik wist niet meer hoe ik dit moest spellen dus heb ik het stiekem even gegoogeld. Dit komt overigens wel vaker voor. Ik krijg een spontane blackout hoe ik een bepaald woord moet schrijven en dan is Google mijn beste vriend omdat het meestal al in de zoekbalk tevoorschijn komt. Na een half jaar bloggen gaat het steeds een beetje beter, maar voordat ik dit deed schreef ik weinig en stiekem vergeet je dan wel eens dingen.

Fiets snelbinders – Ik heb een nieuwe fiets! En ik was benieuwd of deze nog te verkrijgen waren en waar. :)

Google Chromecast – Deze hebben we een tijdje geleden aangeschaft, en wat is dit een uitkomst. Makkelijk TV, Youtube-filmpjes, Netflix films of muziek luisteren via Spotify vanaf je telefoon. Heel eenvoudig maar zeker een uitkomst voor degenen die nog niet in het bezit zijn van een luxe smart-tv. Voor een prikkie een smart-tv, dat wil toch iedereen?

Hoekbank steigerhout bouwtekening – Ja, ik heb mij weer wat in mijn hoofd gehaald, ik wil zelf een steigerhouten bank maken voor onder de veranda. Omdat al het geld in de tuin gaat zitten verwacht ik niet dat er budget overblijft voor nieuwe tuinmeubelen en daarom kwam ik op het idee om misschien zelf maar wat te gaan maken. Door middel van bouwtekeningen heb ik in ieder geval een klein beetje het idee hoe de constructie in elkaar moet zitten.. Maar of ik het echt ga doen en of het echt gaat slagen? Dat zul je dan wel zien op Zusthave!

Ikea – Ik was benieuwd naar tuinmeubelen van de Ikea wat voor kwaliteit ik kon verwachten in wat voor prijsklasse. Maar zoals je hierboven hebt kunnen lezen is dit het niet geworden.

Jumbo openingstijden – Mijn go-to supermarkt hier in de buurt. En soms dan vergeet ik wel eens tot hoe laat de winkel open is als ik op het laatste moment nog een ritje super moet doen.

Karwei bbq – Afgelopen zondag wou ik heel graag gaan barbecueën maar helaas is onze vorige barbecue overleden tijdens de bouw van het hok. Ik was ervan overtuigd dat de Karwei op zondag tot 18:00 uur open was maar dat was hij helaas niet en zijn we uiteindelijk maar naar de Pizzaria gegaan.

Lopik – Een aantal weken geleden zijn we naar de Foute Cross geweest in Lopik waar mijn man en wat vrienden de Lopik 500 reden. Ik was benieuwd waar Lopik lag aangezien ik er nog nooit van gehoord had.

Montego Liberty – Again! Mijn nieuwe fiets. Tussen het oud-ijzer gevonden bij mijn man op het werk, op een klein slagje in het voorwiel mankeerde er niets aan en heb ik ‘m mee gekregen! Super blij aangezien ik al een aantal jaren geen fiets meer in bezit had. Mijn laatste fiets heb ik verkocht om mijn eerste autootje te kunnen financieren.

Naambordje voordeur – We wonen inmiddels bijna 4,5 jaar samen en hebben nog steeds geen fatsoenlijk naambordje bij de voordeur terwijl ik dat juist erg leuk zou vinden. Ik heb al eens eerder een goedkoop bordje besteld maar deze is helaas gesneuveld. Ik vond het wel weer tijd worden voor een vervanger. Helaas kom ik door mijn perfectionisme maar niet uit het design en heb ik er nog steeds geen besteld..

Olijfgroene tas – Ik ben de laatste tijd helemaal gek van groene kleuren en was benieuwd of er ook een leuke tas in deze kleur te vinden was, helaas niks kunnen vinden. Heb jij een leuke tip?

Picknicktafel – Ook weer een zoekresultaat voor de tuin, om niet in herhaling te vallen laat ik het hierbij.

Q&A with my mom – Deze was vlak voor moederdag geloof ik. Het leek mij leuk om voor een artikel mijn moeder vragen te stellen. Heb het uiteindelijk niet gedaan, misschien een leuk idee voor volgend jaar tijdens moederdag!

Rvs bbq – zie: K

Steigerhouten bank kussens – Omdat ik dus een steigerhouten bank hoop te gaan maken was ik benieuwd of daar ook betaalbare kussens voor te krijgen waren. Bij de Kwantum was wel een optie maar dat zou de bank meteen weer zó duur maken dat ik dat eerst maar laat voor wat het is.

Tuinset – zie: P

U – Geen zoekopdrachten gevonden.

Vinylvloer wit – Wij hebben de hele boven-verdieping in vloerbedekking. En ik vind het zo verschrikkelijk.. Om schoon te houden, hygiëne, hoe het eruit ziet en nog 100 andere redenen. Ik hoop binnenkort mijn man te overtuigen om het te vervangen. Ik heb al toezegging gekregen maar dan moet ik het er zelf in leggen, al weet ik niet of dit helemaal oprecht was haha!

Weber bbq – zie: R

Xenos – Xenos heeft af en toe enorm leuke woon-accessoires en daarom vind ik het af en toe wel eens leuk om de folder online te bekijken aangezien de folders meestal regelrecht de kliko ingaan.

Youtube videos willen niet afspelen – Een tijdje geleden had ik het probleem met Youtube dat hij bleef hangen in de advertenties (beeld zwart). En dat werd steeds erger. Ik hou er s’ochtends namelijk van om 1 of 2 vlogs/videos te kijken maar dat werd mij niet gegund. Ik kon zo vaak opnieuw het filmpje opstarten maar bleef het probleem houden. Heel af en toe na 20x refreshen deed de video het opeens weer. Het probleem is na een week volgensmij door Youtube zelf verholpen.

Zusthave – Leuk om hiermee af te sluiten! Zusthave.nl

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien waar ik recentelijk naar heb gegoogled. Gebruik jij ook regelmatig Google om antwoord op een bepaalde vraag te krijgen? Laat het weten in de reacties!

Veel liefs, Berber.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.