Home tour | Vakantiehuis Bosnie

Vrijwel elke schoolvakantie brengen we door in ons vakantiehuis in Bosnië. Zo ook deze zomervakantie. We krijgen vaker de vraag of we foto`s hebben van het huis dat mijn vriend daar heeft laten (ver)bouwen. Natuurlijk maken we er foto`s en zie je op de achtergrond dan delen van het huis en de inrichting, maar nooit echt specifiek van het huis zelf. Deze keer heb ik dat wel gedaan en ik neem jullie mee door en rond het huis.

De buitenkant van het huis ziet er nog niet zo heel florissant uit, daar komt nog een stuclaag op en wordt daarna geschilderd. Hoogstwaarschijnlijk wordt het blauw. Dan zal het een hele andere uitstraling gaan hebben.

Begane grond

Op de begane grond bevind zich de hal met kelderkast, een wasruimte, een badkamer, logeerkamer, woonkamer met open keuken en eethoek. In de hal is de trap naar de eerste verdieping waarvan de muren ingezet zijn met gekleurd glas wat een speels effect geeft. We zijn een groot gezin en nodigen graag mensen uit om te komen eten, dus grote banken lange tafels met veel zitplaatsen. Binnen is het neutraal ingericht met veel wit zwart en natuurtinten.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping kom je op een ruime overloop met opbergruimte, drie slaapkamers en een ruime badkamer met jacuzzi. Het gekke is dat je als je zoiets hebt er bijna nooit in ligt. Maar de kids en gasten maken er vaak dankbaar gebruik van en het is natuurlijk wel luxe om te hebben.

Via een betonnen trap buitenom of via onze slaapkamer kom je op het balkon waar net nieuwe tafels en banken staan. Daar kunnen we met veel mensen zitten eten BBQen etc. Een fijne plek waar je van de laatste zonnestraaltjes van de dag kunt genieten. Is het weer wat slechter kunnen alle ramen gesloten worden en zetten we er een heater neer. Zo kunnen we dan ook van het uitzicht genieten.

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping is nog één hele grote slaapkamer met badkamer, hebben we meer gasten dan slaapplaatsen dan leggen we hier extra luchtbedden neer en is het een gezellige boel.

20180831_173215-1.jpg

Verder bevind zich onderin het huis nog een grote garage en een hok, buiten ligt een groot terras waar we zomers een groot zwembad neerzetten voor veel waterpret en een verkoelende duik op hete dagen.

En dat was de tour door en om het huis. Een enorme luxe waar we vaak en veel van genieten.

X Margje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.