Interieur stylen met posters | +GIVE-AWAY!

Na een fantastisch mooie zomer is het weer nu langzaam aan het omslaan en gaan we toch echt de herfst tegemoet. Na de strandbezoekjes, terrasjes en zwoele gezellige zomeravonden in de tuin, verplaatst het leven zich weer meer binnenshuis. Het wordt ’s avonds eerder donker en de regen tikt regelmatig weer tegen het raam. Tijd om het binnen weer gezellig te maken en het interieur een opfrisbeurt te geven.

Huiskamer_Bank1

Met posters kun je in een handomdraai een kamer of muur een hele andere sfeer geven. Een paar kleine accessoires toevoegen, net even een ander kleur kussentje op de bank of een leuke nieuwe kandelaar en je hebt zonder drastische maatregelen een kleine metamorfose.

Sfeeraandemuur.nl heeft een ruime collectie posters passend in elk interieur. welke sfeer je ook wilt creëren of benadrukken, voor ieder is er wat wils. Van kinderkamer, woonkamer tot slaapkamer, zelfs aan grappige posters voor in het kleinste kamertje is gedacht.

Sliderblok_Posterset

Wil jij je interieur ook opleuken met posters?

Wij mogen jullie een leuke korting aanbieden. Ga naar de site van Sfeer aan de Muur. Shop je favoriete poster(s) en krijg met de code zusthave 20% korting op de gehele collectie. Deze code zal geldig zijn van 14 september t/m 14 oktober 2018.

✔ Mat premium papier & goede afdrukkwaliteit ✔ Veilig betalen ✔ Gratis verzending boven € 35,-

GIVE-AWAY

 

Yes! We mogen ook wat weggeven! Om kans te maken op één van de bovenstaande posters “Lookin’ sharp” of “Kleine draak” volg je @margjevisser en @berberrudolphi op Instagram, Vertel welke poster je zou willen winnen en tag je 2 personen waarvan jij denkt dat ze misschien ook wel kans zouden willen maken op één van deze té gekke posters onder de desbetreffende foto.

Op 21 september maken we de winnar(ess)en bekend via Instagram!

Veel liefs, Margje & Berber.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.