Lipfinity-Velvet Matte van Max Factor | REVIEW

Al jaren ben ik fan van de Lipfinity-lijn van Max Factor, ik ga de deur niet uit zonder kleurtje op mijn lippen. Het instagram-account Max Factor Nederland hield een tijdje terug een win-actie. Je kon een nieuwe matte variant van Lipfinity winnen, waar ik meteen erg benieuwd naar was. Ik deed mee en yeej, ik won! Ik kreeg de kleur (005) Matte Merlot toegestuurd. Ik testte hem en deel mijn mening met jullie.

Mijn eerlijke mening

Het viel me als eerste op dat het een grotere flacon is als de klassieke lipfinity, pluspuntje natuurlijk. Bij de klassieke variant zit nog een balsem bij om de lippen af te coatten, omdat deze een matte look geeft is dat niet nodig.

De kleur is perfect voor het najaar, het is een donkere rood-paarse kleur. Met het spons-kwastje breng je de kleur gemakkelijk, en precies aan. Er komt niet te veel op het kwastje en werkt erg zuinig. Doordat de substantie een hoge pigmentatie heeft, heb je maar weinig nodig om het geheel dekkend op je lippen te krijgen.

IMG_9377

Vaak vind ik een matte lippenstift droog of plakkerig aanvoelen wat niet erg prettig is. Deze matte lipfinity doet dat helemaal niet, hij droogt wel mooi mat op, maar zo voelt het niet. Enige minpuntje is dat na een hapje en een drankje de kleur op het binnenste van je lippen wel slijt, vooral bij een donkere kleur als deze valt dat eerder op en zul je even bij moeten werken. Wat ik persoonlijk niet heel erg vind. De beloofde 24hrs stay is wat optimistisch.

Al met al ben ik wel heel erg tevreden en benieuwd naar de andere kleuren in deze lijn. Verkrijgbaar bij de betere drogist voor €16,99. Ik vind het een aanrader!

X Margje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.