FF Bakkie doen? |#koffieleut #theemuts

Oooh my, wat ruikt het heerlijk… De geur van een vers gezet bakkie pleur. Ook steek ik mijn neus graag in een net geopend pak koffie. Bonen of gemalen.. het maakt me niet uit, het ruikt heerlijk. Maar zodra het in een kopje zit om gedronken te worden en ik neem een slok…  Blééhg “ooh nee” bah!

De die-hard koffieverslinder vind het vaak vreemd, raar en eigenlijk maar belachelijk dat je geen koffie lust. Aah toe nou, echt.., je weet niet wat je mist!

Screenshot_20180926-022301.jpg

Nou.. helaas, dat weet ik wel. Ik heb geproefd, proberen te leren, nog eens geproefd.. Met melk, suiker, heel veel melk, cappuccino, latté-magiatodinges, verkeerd, kaneel, caramel, chocolade, nog meer melk, met ijs en met mijn neus dicht! Ik vind het gewoon echt niet lekker..

Toch zou het op bepaalde momenten best handig zijn om wel koffie te lusten. Bijna overal wordt het je aangeboden en soms zelfs al voorgezet. Voorheen vond ik het gênant om te zeggen dat ik het niet drink, en in enkele gevallen heb ik het dan ook maar (half) opgedronken. Sodejúh wat werkt dat op je darmen zeg. Alsof je gezicht in de plooi proberen te houden terwijl je aan dat heerlijk geurende maar oh zo smerig smakende koppie koffie nipt al niet gênant genoeg is. Moet je ook nog poepen!.. Nee dat doe ik niet meer. Zonder gêne sla ik dat bakkie leut nu vriendelijk af.

Doe mij maar een lekkere grote mok hete thee, met een flinke scheut melk. Heerlijk!

Ben jij team #koffieleut of team #theemuts? En hoe drink jij je koffie of thee het liefst?

Liefs Margje

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.