Hello.. Daily Margje | Goodbye.. Zusthave

Welkom op de vernieuwde site. Zoals je natuurlijk kunt zien is er nogal wat veranderd. In eerste instantie natuurlijk de naam. Ik ga jullie vertellen waarom.

Zoals jullie misschien hebben gemerkt heeft Berber al een poosje geen blogs meer gepost. De reden hiervoor gaat ze zelf nog uitleggen in een post die binnenkort online komt, dus ik zal hier verder niet te veel over zeggen. Maar het komt er dus op neer dat Berber een tijdje geleden heeft aangegeven niet meer te gaan bloggen.

In eerste instantie was het hele idee om te gaan bloggen de hare, en heeft mij destijds gevraagd dit samen met haar te willen gaan doen. En al snel was zusthave.nl geboren. Bijna een jaar lang hebben we met veel plezier samen geschreven en gewerkt aan de site. En toen kwam het moment dat Berber aangaf te willen stoppen. Ik zag het al een tijdje aankomen, was daardoor ook niet verrast en neem haar natuurlijk niets kwalijk. Meteen gaf ze aan dat ik vooral door moest gaan, en dat ga ik dan ook doen. 

Het is van mijn kant ook even een tijdje stil geweest op de blog. Dit omdat ik het toch een beetje vreemd vond om door te gaan terwijl er zoveel ging veranderen. Ik besloot om door te gaan maar dan wel onder een nieuwe naam. Afgelopen zaterdag 24 november was het precies een jaar geleden dat zusthave.nl online ging en dat vond ik het perfecte moment om de vernieuwde site te lanceren. Zusthave werd omgedoopt naar Daily Margje! 

Ik ga door! Heb er enorm veel zin in en ben al aan het broeden op allerlei ideetjes. So stay tuned!! Natuurlijk een shout-out naar zuslief Berber. Bedankt lieve zus voor al je hulp om dit mogelijk te maken. You are the best!

Liefs Margje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.