Instagrammer OnTheBlog (muminliverpool)

Zelf ben ik fanatiek op instagram en weet hoe lastig het is om op te vallen tussen al die mooie, leuke en inspirerende accounts op het immens populaire instagram. Daarom wil ik graag kleine (beginnende) instagrammers een podium geven en even in het zonnetje zetten. Deze keer het account “muminliverpool” van Debbie.

Even voorstellen

Hoi allemaal! Mijn naam is Debbie en op Instagram ben ik actief als ‘MuminLiverpool’ . Zoals mijn naam al aangeeft woon ik in Liverpool, United kingdom. Ik ben in December 2015 verhuist naar Engeland samen met mijn nederlandse man (toen vriend). en ondertussen hebben wij een mooie dochter Zoë. 

Waarom dit account aangemaakt

Afgelopen mei heb ik mijn account aangemaakt met als doel om mensen te laten zien hoe het leven eruit ziet in Engeland (met kind). Ik vind Engeland prachtig maar merk toch dat mensen niet veel van dit land weten. Sommige volgers zijn wel eens in Londen geweest maar verder vaak niet. Liverpool is echt een stad op zich. We hebben zelfs een eigen taal/dialect: scouse. Men, dat was best een beetje een dingetje hoor om te leren toen we hier kwamen wonen, en soms nog steeds! Ik vind het erg leuk om mijn volgers mee te nemen op ons avontuur in dit land.

Camera(s) app`s en filters

Sinds begin augustus gebruik ik een Canon EOS800D met 18-135mm lens. Ik bewerk mijn foto’s met de app Snapseed en Adobe Lightroom. Het filter heb ik zelf samengesteld. Die verklap ik niet ; )

Waarom instagram

Ik vind Instagram ontzettend leuk omdat ik al met zoveel leuke mensen in contact ben gekomen sinds het aanmaken van mijn account. Soms is het jammer dat ik niet in Nederland woon want anders had ik zeker afgesproken met deze meiden. Je kan instagram misschien wel een beetje zien als Tinder voor vriendschappen. Je volgt wie jij wilt volgen en soms komt daar een leuke match uit. De persoon vind jou verhaal/feed ook leuk en soms ontstaan er hele toffe vriendschappen.

Wat zou je willen bereiken met je account

Het is leuk dat mijn instagram groeit maar het is niet direct mijn doel. Ik vind het vooral fijn dat ik mijn verhaal kan delen. Soms is het echt een uitlaatklep voor me. Maar aan groeien zitten ook nadelen. Mensen die alles beter weten en iets te graag hun mening willen doordrukken bijvoorbeeld. Het is eigenlijk van de zotte dat we dit maar voor lief moeten nemen als we groeien in bereik. Ik vind mumshaming echt not done en blokkeer zulke mensen dan ook direct. Gelukkig heb ik er niet al te vaak last van. 

Wil je meer weten van Debbie, haar mooie gezinnetje en hun avonturen in Liverpool. Volg dan haar account met prachtige foto`s via deze link   http://www.instagram.com/muminliverpool

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.