Eindelijk dit klusje van je to-do-list afvinken!? (winactie)

Ik denk dat veel ouders dit wel zullen herkennen. Het is zo`n klusje wat eigenlijk nooit echt prioriteit heeft en wat je dus maar voor je uit blijft schuiven. Je ziet het niet, struikelt er ook niet over, het spookt alleen af en toe even door je hoofd. “Moet daar toch echt eens aan gaan beginnen”. Door maar te blijven uitstellen, stapelt het wel enorm op en kijk je er tegenop om er aan te beginnen. Want ja, waar moet je beginnen? En dan stel je het nog maar eens uit. Ik moet toegeven dat ik het bij Renee nog allemaal prima op orde had, hield het netjes bij. En het is zo fijn als het af is!

Waar ik het over heb!?….. De foto-albums!!

Renee had voor haar derde jaar al vier foto-albums vol. Regelmatig zat ik een paar avonden te knippen, plakken en schrijven. Een zeer tijdrovend klusje. Daar heb je bij een tweede, derde of zelfs nog meer kids veel minder, of beter gezegd, geen tijd voor. Daar komt bij dat je nu meerdere boeken bij moet gaan houden, welke foto gaat in welk album. Keuzes… keuzes. Van Amber heb ik wel al een album van haar eerste jaar, die ik digitaal maakte. Dat scheelt al een shit-load aan knip en plakwerk. Maar ze is inmiddels alweer ruim twee jaar oud. En je raadt het al, ook weer foto`s van ruim een jaar oud, op mijn laptop, de camera, maar vooral op mijn telefoon.

fotofabriek.nl kwam met het aanbod om een album te maken. Dit kwam als geroepen! Ik ging aan de slag en het verbaasde me hoe easy het was. Ik maakte een hardcover van 30×30 met 24 pagina`s. Het importeren van de foto`s ging gemakkelijk en snel, ook die van mijn telefoon. Ze hebben een heel handig systeem waar je zowel voor een online als offline programma kunt kiezen. Er zijn talloze mogelijkheden die je toe kunt passen. Je kunt zelf helemaal bepalen hoe je de indeling wilt, maar daarnaast hebben ze ook verschillende voor-geprogrammeerde instellingen. Superhandig, snel en makkelijk, wat voor mij wel een vereiste is. En wat is hij mooi geworden.

Klinkt bovenstaande je confronterend herkenbaar in de oren!? Ga naar fotofabriek.nl en begin je eigen album. Naast foto-albums hebben ze ook wanddecoratie, kalenders, cadeau`s, foto-abonnementen en nog veel meer. Echt de moeite waard om in ieder geval even een kijkje te nemen. Voor jezelf, of verras iemand met een persoonlijk gemaakt cadeau. Pssst… Het is bijna valentijn! 

Win een foto-album

Krijgen is leuk, geven is nog veel leuker! Ik mag een zelfde album als ik heb gemaakt weggeven (met je eigen foto`s natuurlijk) Kun je eindelijk aan dat album beginnen. En hoe leuk is het om af en toe even door zo`n boek te bladeren, veel leuker dan digitaal door foto`s scrollen op een schermpje toch?

Laat in een reactie weten waarom jij dit graag zou winnen. De win-actie loopt ook op mijn instagram-account daily_margje . Voor een extra kansje kun je ook daar mee doen.

 • Meedoen kan alleen met een Nederlands adres.
 • Winnaar wint een zelf te samenstellen hardcover foto-album 30×30 met 24 pagina`s
 • Win-actie loopt tot zaterdag 16-02-`19 Winnaar krijgt daarna persoonlijk bericht.
 • Over de uitslag kan en wordt niet gediscussieerd.

Heel veel succes!

LIEFS MARGJE

6 gedachten over “Eindelijk dit klusje van je to-do-list afvinken!? (winactie)

 1. Ik ben gek op foto’s!!! En maak dan ook dagelijks een hoop kiekjes.
  Een fotoboek winnen zou zo leuk zijn. Miss dat ik dan eindelijk kan beginnen om het te gaan uitwerken

 2. Tja, heel herkenbaar 🙈 de foto’s van het eerste jaar van de oudste moeten nog steeds in geplakt worden. Het 1-2 jaar boek van haar is dan wel klaar maar 2-3 jaar nog niet en de kleine meid die er nu bij is zorgt ervoor dat heel Mn telefoon overload is 😂 oh en dan niet te vergeten die vakantie naar Boedapest met M’n moeder en zusjes in 2017 waarvan we ook nog steeds een album moeten maken.. dus ja logisch toch dat ik wil winnen 😇🙌🏼

 3. Ik doe graag mee aan deze winactie. Heb 3 kinderen en weet idd hoeveel tijd dit in beslag neemt. Ik was bij onze laatste elke maand bezig tot aan zijn eerste verjaardag. Nu is hij 14 maanden en wil ik natuurlijk ook zijn 2de jaar gaan inplakken maar zo mooie foto boek is ook mega leuk en mooi.

 4. Ik zou heel graag willen mee doen met deze giveaway, waarom; omdat ik nog nul fotoboeken heb vanaf het moment dat Noah geboren is hij is nu 1,5 jaar. Ik vind t echt heel slecht van mezelf dat ik er nog steeds niet aan begonnen ben..
  Een gedeelte van de tig duizende foto’s staan op de harde schijf de resterende op mn telefoon 🙈 ik weet gewoonweg niet waar ik moet beginnen.. Mischien kan dit me een handje op weg helpen om ook voor Noah een prachtig exemplaar te maken waar hij met trots in kan terugkijken!!
  Liefs Evi

 5. Wij doen heel graag mee! Door omstandigheden ben ik er nooit eerder aan toe gekomen! Maar heb zoveel mooie foto’s met mijn dierbare die er helaas niet meer zijn, de opa en oma van mijn zoontje Drago💙

 6. Ik zou heeel graag mee willen doen, omdat wij helaas nog geen foto album hebben gemaakt..
  Nyssa is dan wel “pas” 8maanden oud
  Maar we hebben zoveeel mooi foto’s

  Xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.