Pickwick-thee-vragen beantwoord. #1

Pickwick thee vragen

Ik ben een echte theemuts, drink het de hele dag door. Koffie vind ik echt niet te pruimen al ruikt het werkelijk goddelijk. Ik drink het liefst normale zwarte thee met een flinke scheut melk, suiker hoef ik er vanaf kinds af aan al niet in. Je kent vast de vragen wel die op de labeltjes van de theezakjes staan. Het leek mij leuk er via deze weg een aantal te beantwoorden.

Waar heb jij afgelopen week het meest van genoten?

Met stip op nummer 1 is dat onze nieuwe hoekbank. Al weken hadden we het over een nieuwe bank maar het kwam er steeds niet van. Tot ik het vorige week helemaal zat was na weer een avond me een breuk te hebben gezeten op de bank die ik drie jaar geleden bij een kringloop op de kop tikte. Die had zijn tijd nu echt wel gehad, was helemaal doorgezakt en zat voor geen meter meer. Ik sleepte manlief diezelfde avond nog met frisse tegenzin mee naar de IKEA, eenmaal daar vond hij het ook wel een fijn idee dat we niet lang meer op dat uitgezakte ding hoefden te zitten.

Veel tijd hadden we niet nodig. We kozen binnen 10 minuten voor de Kivik 2×2 zits met hoek. Een stuk groter dan ons doorgezakte exemplaar. Ook over de kleur waren we het snel eens, deze keer niet de veilige, neutrale meestal grijzige kleur. Het is de kleur hillard donkerblauw geworden, waar ik echt meteen verliefd op was. En hij kon de volgende dag al geleverd worden.. Ha-Le-Lu-Ja!!

Ooh mensen wat hebben we genoten… ten minste, nadat hij eindelijk in elkaar zat en stond. Want tsja, hey… IKEA he! Het heeft wat bloed, zweet en bijna tranen gekost maar uiteindelijk was het het dubbel en dwars waard. Wat een genot!

Dit is hem dan, onze nieuwe chillplek. Wat vind jij van de kleur?

Welk gerecht vind jij lekker?

Oeff, dat is serieus een lastige vraag, ik vind namelijk vrijwel alles lekker. Vragen wat ik niet lekker vind is veel makkelijker en korter te beantwoorden. Ik houd niet van boerenkool, maar als het echt moet zou ik het nog wel eten. Wat ik echt niet eet is haring, bleeehg dat krijg je er bij mij echt niet in.

Maar goed, de vraag is wat voor gerecht ik lekker vind. Als ik dan echt voor maar een enkel gerecht mag kiezen is het…. (tromgeroffel)…. PIZZA! Ik ben echt gek op pizza. Maar dan wel een luxe pizza, ruim belegd met van alles en nog wat. Als ik hem zelf maak gaat dit er allemaal op: tomaat, kaas, ham, salami, ui, paprika, champignons en pepers, ik houd van een beetje pit.

Wat is jouw favoriete dag van het jaar?

Als je me deze vraag twee jaar terug had gesteld zou het antwoord zonder twijfel kerst zijn geweest, maar nu onze jongste telg Amber in de leeftijd komt dat ze in sinterklaas gaat geloven is pakjesavond naar de eerste plaats gepromoveerd. En niet alleen die avond zelf, vooral de hele periode daar naartoe vind ik weer geweldig. De aankomst bijwonen en dan dat verwonderde gezichtje zien, de verbazing als er een cadeautje in haar schoentje zit, haar grote broer en zussen die het zo leuk meespelen voor haar, en natuurlijk het sinterklaasjournaal kijken. Uiteindelijk met het hele gezin deze weken afsluiten met een gezellige pakjesavond. Een magische periode voor die kleintjes.

Bekend maar toch vreemd! (haar grote zus Joyce is de piet)

Ik had bedacht vijf tot acht thee-vragen te doen, maar dat wordt een te lange blog. Daarom binnenkort weer een nieuwe ronde!

Liefs Margje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.