Kindervriend | de goedheiligman zonder baard.

Hijzelf zal deze titel waarschijnlijk vreselijk vinden, en vind de aandacht die hij er persoonlijk door krijgt maar awkward en kruipt het liefst met zijn knuffelbare voorkomen achter het gordijn. Maar helaas is het nodig om hier aandacht aan te besteden en neemt deze lieverd dat voor lief, hij denkt niet alleen, maar doet! Gelukkig zijn er al veel initiatieven die dit onderwerp aankaarten en aanpakken, maar het is naar mijn mening nog lang niet genoeg. Droom groot en pak het aan, niet denken maar doen! alle kindjes verdienen toch een onvergetelijke sinterklaas ervaring!

Ik volg Robin al een tijdje via instagram. http://www.instagram.com/papainspe

Vooral om zijn enorme enthousiasme en grappige overkomen, maar er zit zoveel meer achter die gevoelige clown. Robin is een wens-papa die heel veel liefde in zich heeft, te veel om er alleen van te leven. Zijn grote wens is bijna in zicht, maar blijft onzeker (check en volg zijn insta voor zijn verhaal) Niemand heeft het program des levens, maar de èèn heeft meer bergen te beklimmen dan de ander. Die van hem zijn zeker niet hoger als die van jij en ik, alleen moet hij meerdere malen de berg omlopen voor hij omhoog kan naar de top. Ik bewonder hem omdat hij echt wel eens zeurt, moedeloos is en gek wordt van de ingewikkeldheid waarmee hij te maken heeft, maar uiteindelijk altijd overal wel weer iets positiefs uithaalt.

Maar lieve Robin, genoeg veren in je reet.. Nu back to business!

Robin is via instagram een actie gestart voor kinderen die hier in Nederland onder de armoedegrens leven en geen pakjesavond (kunnen) vieren, gewoonweg omdat de ouders geen cadeautjes kunnen betalen en afhankelijk zijn van bijvoorbeeld de voedselbank en andere hulpinstanties. Wat de reden daarvan ook is, de kinderen hebben er niet om gevraagd. De grootste zorg van deze ouders is vaak/dagelijks of er wel genoeg te eten is aan het einde van de week, laat staan het einde van de maand. En dan nog niet eens te spreken over taart en cadeautjes die niet aangeschaft kunnen worden, die ze hun kroost net zoveel gunnen als ieder ander kind op een verjaardag of kinderfeest als sinterklaas.

Laten we helpen!!

Gaat dit je ook aan het hart en wil je helpen deze actie een ongelooflijk succes te maken!? Maakt niet uit in wat voor mate, alle kleine beetjes samen maken een groot geheel.

Robin vraagt om cadeautjes te doneren voor zowel jongens als meisjes in de leeftijdscategorie sint-gelovigen :) Hij is in contact met instanties die weten waar het het hardst nodig is. Alles zal in overleg met hen op de juiste plaats terecht komen. Dus heb je nog (liefst nieuw) speelgoed thuis, wil je iets kopen om te doneren of kun je op een andere manier deze actie steunen. Neem dan contact met me op via mijn contactformulier of mail naar dailymargje@gmail.com dan zorg ik ervoor dat het bij Robin terecht komt. Het zal zoveel blije gezichtjes tevoorschijn toveren. Stel je dat blije koppie eens voor.. “De sint is me niet vergeten” Onbetaalbaar!

Naast speelgoed zijn sint-cadeaupapier, plakband, sint-stickers, kaarten en ander verpakkingsmateriaal ook heel welkom.

Lets go viral

Deel dit bericht op je social media

Laten we dit groter maken dan Robin ooit voor mogelijk had gehouden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.