About Margje

Founder & Blogger Zusthave.nl

Mijn Blogs Mijn Instagram

Over mij

Ik ben Margje Visser, geboren in april 1983. Samen met mijn grote liefde Sipke, 5 kinderen, schoonzoon en 3 honden wonen we in een klein watersportdorp in Friesland.

Een gezellig en druk samengesteld gezin van acht. Ik heb een Dochter uit een eerdere relatie, Renee (2006) Sipke heeft 3 kinderen, twee dochters en een zoon. Joyce, Armin en Naomi (22, 16 en 14 jaar) Joyce en haar vriend Arjen woonden tot voor kort nog bij ons, maar hebben nu een eigen huisje een paar straten verderop. In december 2016 zijn wij samen nog eens trotse ouders geworden van onze jongste telg Amber. Een heerlijke kleine dondersteen die ons gezin samenbrengt en compleet heeft gemaakt.

20180928-Jolanda Siemonsma Fotografie-13.jpg

Zelf kom ik uit een liefdevol groot gezin met 5 kinderen, 1 oudere broer, 2 jongere broertjes en mijn zusje Berber. Heit is in 2015 overleden na een zware hersenbloeding en Mem is april dit jaar overleden aan Kanker, beide werden ze maar 60 jaar.

Mijn dagen vullen zich vooral met de zorg voor het gezin, ik ben gek op eten en sta graag in de keuken. ik houd enorm van onze vakanties in ons vakantiehuis dat Sipke heeft laten (ver)bouwen in Bosnië. Waar het zomers heerlijk warm, en in de winter nog echt winter is. Ik zou mezelf omschrijven als gezellige huismus, een tikkeltje ongeduldig, iemand met een positieve kijk op het leven, sociaal en nuchter. Verder ben ik gek op schrijven, lezen, shoppen, kleding, beauty, interieur en ben een enorme instagram verslaafde. En als ik iets heb geleerd van het verlies van mijn ouders is het wel dat ik moet genieten van het leven, nu!

Ik schrijf vooral persoonlijke verhalen over het moederschap als mama van peuter tot puber in een samengesteld gezin. De leuke kanten maar ook de stuggels die ik ervaar komen aan bod. Eerlijke persoonlijke verhalen met een positieve kijk op het leven, altijd met een lach, soms met een traan.

heel veel leesplezier!

Liefs Margje