About Margje

 

img1539437383788.jpg

Founder & Blogger Zusthave.nl

Mijn Blogs Mijn Instagram

Over mij

Ik ben Margje Visser, geboren in april 1983. Samen met mijn grote liefde Sipke, 5 kinderen, schoonzoon en 3 honden wonen we in een klein watersportdorp in Friesland.

Een gezellig en druk samengesteld gezin van acht. Ik heb een Dochter uit een eerdere relatie, Renee (2006) Sipke heeft 3 kinderen, twee dochters en een zoon. Joyce, Armin en Naomi (21, 15 en 13 jaar) Joyce haar vriend Arjen woont ook bij ons. In december 2016 zijn wij samen nog eens trotse ouders geworden van onze jongste telg Amber. Een heerlijke kleine dondersteen die ons gezin samenbrengt en compleet heeft gemaakt.

20180928-Jolanda Siemonsma Fotografie-13.jpg

Zelf kom ik uit een liefdevol groot gezin met 5 kinderen, 1 oudere broer, 2 jongere broertjes en mijn zusje Berber. We komen regelmatig allemaal samen in ons ouderlijk huis bij Mem. Heit is in 2015 helaas veel te jong op 60 jarige leeftijd overleden na een zware hersenbloeding.

Mijn dagen vullen zich vooral met de zorg voor het gezin, ik ben gek op eten en sta graag in de keuken. ik houd enorm van onze vakanties in ons vakantiehuis dat Sipke heeft laten (ver)bouwen in Bosnië. Waar het zomers heerlijk warm, en in de winter nog echt winter is. Ik zou mezelf omschrijven als gezellig, een tikkeltje ongeduldig, iemand met een positieve kijk op het leven, sociaal en nuchter. Verder ben ik gek op schrijven, lezen, shoppen, kleding, beauty en een enorme instagram verslaafde.

Ik schrijf vooral persoonlijke stukjes over het moederschap als mama van peuter tot puber in een samengesteld gezin. De leuke kanten maar ook de stuggles die ik ervaar komen aan bod. Eerlijke persoonlijke verhalen met een positieve kijk op het leven, altijd met een lach, soms met een traan.

heel veel leesplezier!

Liefs Margje

Advertenties