Maandag begin ik #2

Een paar weken geleden begon ik vol goede moed aan mijn poging om gezonder en bewuster te gaan leven. Met als doel me weer lekkerder in mijn lijf te voelen. Zoals je kon lezen in Maandag begin ik #1 ging dit de eerste week boven verwachting. Alleen door de ongezonde snacks weg te laten was er al 1.5 kg af.

Vandaag even een korte update. Dit wilde ik al veel eerder doen maar door omstandigheden (Tandartsbezoekjes) is dat er nog niet van gekomen (ga nu mijn 3e week met kiespijn in)

De eerste weken ging het me allemaal prima af en bij mijn 2e weegmoment was er in totaal 2 kilo af. Dat ging lekker! Nu merk ik dat er steeds vaker weer teruggevallen word in oud gedrag. De ongezonde snacks passeren weer steeds vaker de revue. De 2 kilo is er nog steeds af maar als ik zo doorga kan ik weer opnieuw beginnen. Ik zal weer even streng voor mezelf moeten zijn.

Met het weekend voor de deur is het heel verleidelijk om te zeggen MAANDAG BEGIN IK… nee Margje, dat doen we gewoon weer vanaf vandaag.

X Margje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.