Binnenkijken bij Denise

In ons rubriek ‘Binnenkijken bij..’ nemen wij een kijkje in het interieur van Instagrammers en stellen ze een aantal leuke interieurvragen. Ze hebben allemaal een Instagram feed om jaloers op te worden en weten precies hoe ze er een prachtige plaatje van kunnen maken. Iedere vrijdag kun je binnenkijken bij een nieuwe Instagrammer en deze week is dat Denise van het Instagram account @casadidenise.

Op welke leeftijd ging jij op jezelf wonen of samenwonen?

Ik ben op mijn 25e op mezelf gaan wonen! Ik woon nu ook pas 3 maanden op mezelf. Hiervoor heb ik bij mijn ouders, broer en zusje gewoond. Ik woon nog steeds in hetzelfde dorp, dus mijn familie is altijd dichtbij.
2
De woonkamer met mijn bank van Leen Bakker.

Wat voor soort woning heb je?

Ik heb een woning aan het water. Het is een vrijstaande woning en er zijn acht van deze huizen. Mijn huis staat in een nieuwe wijk in Dronten-West. Tegenover mijn woning worden ook nieuwe projecten gebouwd.
4
Plankjes stylen is altijd leuk! De spiegel is zelf gemaakt door een vriendinnetje!

Hoe beschrijf je de stijl van jouw interieur?

Ik denk dat mijn huis wel een beetje past bij de Scandinavische stijl. Ik houd namelijk van licht, wit en basic kleuren in huis. Dat zie je wat mij betreft ook veel terug bij Scandinavische woningen.
1
Twee kistjes gekocht via het Instagramaccount winkeltje_van_hannah_. Gestyled met vooral kringloopvondsten en een kussen van Action.

Wat voor kleuren en materialen gebruik je het liefste in jouw interieur?

Als allereerst: heel veel wit! Ik heb overal witte muren, zodat mijn huis lekker licht is. Ik houd echt van een lichte woning. Verder heb ik ook wat gouden, zwarte, donkerblauwe en groenige accenten in huis. De combinatie van wit, zwart en goud vind ik erg mooi! Grijs zie je ook terug in huis. Ik heb bijvoorbeeld een vinylvloer met een betonlook, een grijze bank en een grijs aanrechtblad. Uitgesproken kleuren als rood, paars of hele felle kleuren zal je niet snel bij mij in huis terugzien. In kleding houd ik overigens wèl veel van kleur!
7
Mijn kledingkamer met Pax-kasten van Ikea.

Wat is volgens jou echt een no-go in huis, op interieurgebied?

Oh, dit vind ik een leuke vraag! Ik kan tig dingen opnoemen, maar wat ik zelf de allergrootste no-go vind zijn de home-letters of borden met het woord home of andere teksten. Ik vind dat je dat veel te veel ziet en het is niet zo persoonlijk. Ik ben zelf ook niet zo van dingen symmetrisch neerzetten in de woonkamer. Verder houd ik wel van accessoires, maar niet van allemaal kleine rommeltjes bij elkaar. Accessoires moeten je oog trekken en iets toevoegen aan je interieur.
9
De barkrukken zijn van Jysk. Mijn keuken heb ik bij KeukenKampioen gekocht.

Comfort of beauty?

Dan toch comfort! Ik heb pasgeleden nog twee eetkamerstoelen bij de Kwantum gehaald, waar ik er al twee van had. Dan toch maar vier dezelfde stoelen die heel lekker zitten, dan drie verschillende soorten waarvan er twee niet fijn zitten. Ook mijn bank is een heerlijke relaxplek. Maar natuurlijk is de combinatie van comfort en beauty het allerbest!
8
Het klokje komt van Kwantum, de posters in de lijsten van Action.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Met name van Instagram. Daar volg ik veel leuke accounts waar ik inspiratie uit haal. Ook de VT Wonen vind ik een fijn tijdschrift om door te bladeren. Ik vind het ook wel leuk om af en toe naar woonprogramma’s op televisie te kijken. YouTube is ook een goeie trouwens! Daar kan je heel gericht zoeken. Ik vind het tof om daar house tours te bekijken.
6
De poster komt van Aliexpress.

Waar vind jij de leukste woonaccessoires?

Meestal bij winkels als Kwantum, Action, Jysk, Wibra. Best wel budget, dus! Van mij hoeven accessoires niet zo duur te zijn, terwijl ik wel probeer om een luxe uitstraling te creëren in huis. Dat vind ik juist een kunst! Ook vind ik geregeld spulletjes bij de kringloop, met name mooi glaswerk, zoals flessen, glazen karaffen en vaasjes, maar ook mooie grote, gouden fotolijsten. Ook bestel ik wel eens via Aliexpress, denk aan van die canvasposters om in te lijsten.
5
Een overview met mijn keuken en eettafel.

Wat is jouw favoriete plek in huis?

De woonkamer! Daar plof ik ’s avonds lekker op de bank na het sporten. Bovendien heb ik een prachtig uitzicht over het water, dat is echt iedere dag weer genieten. Ook heb ik de keuken en eettafel in de woonkamer. Het is dus de plek waar ik het meest aanwezig ben
3
Mijn dranktafeltje van de kringloop die ik zelf heb goud gespoten.

Wat is jouw allermooiste item in huis?

Ik blijf heel erg fan van mijn dranktafeltje. Dat is ook een kringloopvondst! Ik heb hem zelf met een spuitbus goud gespoten. Ik heb er al heel veel reacties op gekregen en mensen vragen steeds waar hij vandaan komt. Echt een eye-catcher wat mij betreft.
10
Kringloopvondsten!

Waarom ben je begonnen met het vastleggen van jouw interieur op instagram?

Fotograferen is al heel lang een grote hobby van me. Ik had het al een hele tijd in mijn hoofd om een Instagrampagina aan te maken, zodra ik op mezelf ging wonen. Ik vind het een heerlijke bezigheid. En ik vind het ook tof dat ik andere mensen er misschien mee kan inspireren.
We willen Denise bedanken voor een kijkje in haar prachtige interieur en vergeet haar niet te volgen op haar prachtige Instagram account @casadidenise.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.